Detaylar
Kim cevapladı?Yük altına sokmazsanız 24 saat içinde 6 saate yakın gider, yük altına soktuğunuzda ise yüke bağlı 3-4 saatlere kadar düşer. İşin mobil veri ve az çeken mobil veri tarafları da var, onlar spesifik durumlar olduğundan ötürü pek yorum yapılamaz.
mustaine
Üstün
S23 FE ile arasında kaldım ama pil sıkıntısından mütevellit almadım, S23 FE aldım. Pili normal değil.

3-4 saat.Yük altına sokmazsanız 24 saat içinde 6 saate yakın gider, yük altına soktuğunuzda ise yüke bağlı 3-4 saatlere kadar düşer. İşin mobil veri ve az çeken mobil veri tarafları da var, onlar spesifik durumlar olduğundan ötürü pek yorum yapılamaz.
Astrea Virgo
Yetkin
Yoğun kullanım senaryosu maksimum 6 saat. Hiç kullanmazsanız bile en fazla 1 gün şarjı yetiyor.
Yük altına sokmazsanız 24 saat içinde 6 saate yakın gider, yük altına soktuğunuzda ise yüke bağlı 3-4 saatlere kadar düşer. İşin mobil veri ve az çeken mobil veri tarafları da var, onlar spesifik durumlar olduğundan ötürü pek yorum yapılamaz.
S23 FE ile arasında kaldım ama pil sıkıntısından mütevellit almadım, S23 FE aldım. Pili normal değil.
3-4 saat.![]()
Peki S22+ bu konuda nasıl?Yoğun kullanım senaryosu maksimum 6 saat. Hiç kullanmazsanız bile en fazla 1 gün şarjı yetiyor.
S22'nin uzerine hemen hemen 1 saat koyuyor. Diger Plus'lardan kucuk bataryasi.
S22+ her türlü daha iyi batarya performansı veriyor o zaman, 4500 mAh batarya zaten az da değil.S22'nin uzerine hemen hemen 1 saat koyuyor. Diger Plus'lardan kucuk bataryasi.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-