Detaylar
Kim cevapladı?Daha çok var gibiSamsung S22'ye One UI 7 güncellemesi 10 Mayısa kadar gelir mi?
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 6
Samsung S22'ye One UI 7 güncellemesi 10 Mayısa kadar gelir mi?
Daha yeni konumda güncelledim. Oradan bakabilirsin dostum
One UI 7 güncellemesi hızla dağıtılırken, bu hafta One UI 7 alacak cihazlarda şu şekilde;
•S22 serisi (global lansman*)
•S23 fe*
•S21 serisi*(FE hakkında bilgi yok)
•Z Fold/Flip 4*
•Ayrıca S24 FE'de dağıtımı gerçekleşmeyen bölgeler için dağıtımın başlanması bekleniyor.
[*global lansman denilen şey, Avrupa Asya orta doğu ve Afrika'nın yeni güncellemeyi almasıdır.
A serisi için belki bu hafta Kore'de sinyaller görülebilir! (tahmin)
Ayrıca çok düşük ihtimal S25 serisinin yeni almış olduğu mayıs path bu hafta global lansman olarak dağıtılabilir!]
@16593...
•S23 fe*
•Z Fold/Flip 4*
•Ayrıca S24 FE'de dağıtımı gerçekleşmeyen bölgeler için dağıtımın başlanması bekleniyor.
[*global lansman denilen şey, Avrupa Asya orta doğu ve Afrika'nın yeni güncellemeyi almasıdır.
Ayrıca çok düşük ihtimal S25 serisinin yeni almış olduğu mayıs path bu hafta global lansman olarak dağıtılabilir!]
@16593...
Güncel miyiz sitesine asla bakılmamalı. Şu ana kadar verdikleri takvimler cok saçma. Haftaya global dağıtım var Haziran'da alırsınız diyorlar
Sonuç olarak yine geç gelecek zatenDaha yeni konumda güncelledim. Oradan bakabilirsin dostum
One UI 7 güncellemesi hızla dağıtılırken, bu hafta One UI 7 alacak cihazlarda şu şekilde;
•S23 fe*
•Z Fold/Flip 4*
@16593...
Güncel miyiz sitesine asla bakılmamalı. Şu ana kadar verdikleri takvimler cok saçma. Haftaya global dağıtım var Haziran'da alırsınız diyorlar![]()
- Makaleler
- 6
Zaten One UI 7 gecikmiş proje. Ama şu an hızlı bir şekilde bitirilmeye çalışılıyor bakalım zamzung yapabilecek mi? Türkiye'ye geç gelmez. Orta Doğu yani bölgesinde sorun olmadığı sürece global dağıtımın olduğu gün içinde gelir.(S23 serisi gibi)
Daha yeni konumda güncelledim. Oradan bakabilirsin dostum
•S23 fe*
•Z Fold/Flip 4*
@16593...
Güncel miyiz sitesine asla bakılmamalı. Şu ana kadar verdikleri takvimler cok saçma. Haftaya global dağıtım var Haziran'da alırsınız diyorlar![]()
ChatGPT'ye sordum 16 Mayıs'ta geleceğini söyledi. Mantıklı geldi.
Buradan bütün Samsung cihazların güncellenme tarihini görebilirsin.
Haziran diyor gecikmez o kadar. Yok 2026 yazsaymış.
- Makaleler
- 6
ChatGPT'ye sordum 16 Mayıs'ta geleceğini söyledi. Mantıklı geldi.
Şu an Kore'de S22 One UI 7 aldı. Kore'den sonra ABD(o da aldı) sonra global lansman olur. O süre içerisinde 1 hafta geçer. Orta Doğu yani Türkiye'nin bulunduğu bölgede sorun çıkmazsa global dağıtımın yapıldığı gün içinde gelir.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347