Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba,

Samsung Galaxy S23 cihazında telefon görüşmelerini kaydetmek için güvenilir bir yöntem arıyorum. Bu konuda önerisi olan var mı?

Yardımlarınız için teşekkürler!

Çözüm
Merhaba,

Samsung Galaxy S23 cihazında telefon görüşmelerini kaydetmek için güvenilir bir yöntem arıyorum. Bu konuda önerisi olan var mı?

Cihazın kendi içerisinde mevcut arama kaydetme. CSC'nizi İsrail yapabilirsiniz.
Merhaba,

Çözüm
Merhaba,

Telefon ses kayıtlarını ne için almak gibi bir niyetin var bilmiyorum ama yasal süreçler olur diye önlem, kanıt alayım diye yapıyorsan, karşındaki kişiye ses kayıtı aldığını söylemeden kayıt alırsan hiçbir işe yaramaz.

İsrail yaptıktan sonra ses kaydetme açılıyor mu hocam onu anlamadım Ben ya da Size anlatamadım.

Call recorder gibi bir özellik arıyorum uygulama olarak değil. Telefonun içerisinden ses kaydetme.

Bende her 2 tarafı Type-C cihazın hocam. Ayrıca Csc'yi indirmeye gerek var mı yoksa sadece o bir seçim mi uygulama içerisinde?

Cihaza herhangi tehlikesi olur mu?

Bilgisayara bağlayabileceğiniz kablo yeterli. USB'a to Type-C'de olabilir. Uygulama içerisindedir seçim.
Olmaz.

Bilgisayara bağlayabileceğiniz kablo yeterli. USB'a to Type-C'de olabilir. Uygulama içerisindedir seçim.
Olmaz.
Maalesef yok hocam. Evde hepsi Type-C. Yarın o zaman Type-C alırım hocam. Peki bu özellik aktif olduktan sonra tam olarak o arama yaptığım bir kişinin sesini nasıl yazabilirim?

O yeri gösterebilir misiniz rica etsem ve bu her telefon için geçerli mi?

Maalesef yok hocam. Evde hepsi Type-C. Yarın o zaman Type-C alırım hocam. Peki bu özellik aktif olduktan sonra tam olarak o arama yaptığım bir kişinin sesini nasıl yazabilirim?

O yeri gösterebilir misiniz rica etsem ve bu her telefon için geçerli mi?

1730263356360.webp

Her cihazda geçerli.

Her cihazda tek yapmamız gerek bu araçla Israil olarak değiştirmek öyle mi?

Hocam bir şeyi de öğrenmek istiyorum bu 5G özelliği üzerinde mi çalışıyor?

Yani Azerbaycanda herhangi bir sorun teşkil eder mi o açıdan sordum. Muhtemelen Bizde henüz 5G desteği yoktur mobil operatörlerde. O açıdan sordum.