Ben de tam tersi olarak düşünüyorum hocam. Telefonum her zaman yanımda kamera ve telefon parasına direkt telefon almayı tercih ediyorum. 17 Pro yeni sensörle çıkarsa belki düşünebilirim ya da 1 yıl bekleyip daha yeni sensörlü cihazlar çıkarsa alabilirim ama sabırsızım ve param yok .
Hocam HP9 değil de X-Trans 4 ve X-Processor 5 çektim bugün X-S20 ve 16-80 F4 aldim. Aslında 40 MP X-Trans 5 X-T50 vardi ama tasarımı hic hoşuma gitmiyor daha önce X-T30 kullanmistim ama gövdeyi begenmemistim, X-S10'a bayılmıştım, kavramasi harikaydi. Ayrıca 40mp yeni lensleri destekliyor sadece. Tuzlu olur diye bildiğim 26.1 APS-C'den devam ettim. S23 FE'ye ek olarak onunla da çekerim artık.
Hocam HP9 değil de X-trans 4 ve X-Processor 5 çektim bugün X-S20 ve 16-80 F4 aldim. Aslında 40 MP X-trans 5 X-T50 vardi ama tasarımı hiç hoşuma gitmiyor daha önce X-T30 kullanmistim ama gövdeyi begenmemistim, X-S10'a bayılmıştım, kavramasi harikaydi. Ayrıca 40MP yeni lensleri destekliyor sadece. Tuzlu olur diye bildiğim 26.1 aps-C'den devam ettim. S23 FE'ye ek olarak onunla da çekerim artık.