Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Cihaz
Galaxy S23 FE
Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız. Samsung, Türk S23 FE kullanıcıları için One UI 7 güncellemesini yayınladı. Şu anda güncelleme bende iniyor.

Screenshot_20250508_134555_Software update.webp

Eğer S23 FE kullanıyorsanız size de One UI 7 geldi mi?

S23 FE dağıtılıyorsa S24 FE içinde dağıtım başlamıştır o zaman. Sonuç olarak iki cihazda aynı işlemci markasına sahip. Özel yapılandırma olmayacak demek bu ama yine de bir saçmalık var bu işte. S24 FE 1 hafta civarı erken almalıydı. En azından takvim öyle diyordu. S24 Fe ne alaka diyecek olan olursa, sonuçta bu cihaz daha güncel ve üst bir seri. Ona gelmeden S23 Fe gelmesini garipsedim.

Şaka gibi gerçekten. Muazzam güncelleme yönetimi sayesinde telefondan soğuttu Samsung. Hadi S24 serisi erken aldı bunu FE diye ayırdılar. Haftalardır bunca şeye rağmen yine sabredip bekliyor herkes, üstüne bir de S23 FE'nin alıp da S24 FE almaması ne demek ya? Gerçekten telefondan soğuttular.

Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız. Samsung, Türk S23 FE kullanıcıları için One UI 7 güncellemesini yayınladı. Şu anda güncelleme bende iniyor.

Eki Görüntüle 146688

Eğer S23 FE kullanıyorsanız size de One UI 7 geldi mi?
Hocam performanstan yana bir sorun yaşadınız mı? Kuzenim de aynı modeli kullanıyor burada görünce güncellemesini söyledim. Oyunlarda FPS'lerin sürekli oynadığından bahsetti, sizde de bu durum var mı acaba? Güncellemenin yeni olmasından kaynaklı mıdır yoksa?

Hocam performanstan yana bir sorun yaşadınız mı? Kuzenim de aynı modeli kullanıyor burada görünce güncellemesini söyledim. Oyunlarda FPS'lerin sürekli oynadığından bahsetti, sizde de bu durum var mı acaba? Güncellemenin yeni olmasından kaynaklı mıdır yoksa?
Telefonumda oyun oynamıyorum genel olarak, o yüzden bir yorum yapamayacağım. Fakat güncelleme sonrasında ilk başta bazı ufak kasmalar mevcuttu ve telefon biraz ısınıyordu, şu anda yağ gibi akıyor ve ısınma sorunu da yok.

Android telefonlarda ilk güncelleme yapıldığında önbellekler temizlenmiş olduğu için tekrardan önbellekler oluşturulurken kasmalar yaşanabiliyor. Telefonu kullandıkça kasma sorunu azalıyor ve bitiyor.

Fakat oyun performansı için bir yorum yapamayacağım, zira oyun performansının önbellekle pek bir alakası olduğunu sanmıyorum.

Hatta şimdi PojavLauncher'ı deneyeceğim.

Edit: Minecraft 1.21.5'i PojavLauncher ile açtım ve performansta çok bir değişim göremedim. Önceden de 60-90 FPS alıyordum, şimdi de pek bir değişiklik olmadı.

Arkadaşınızın oynadığı oyun neydi?

Son düzenleme: