Bataryasi sanildigi kadar iyi degil, bir S23 kullanicisi olarak yakin zamanda 6 saatin ustunu gordugumu hatirlamiyorum. Performansi beni hicbir oyunda uzmedi ama.
Bataryasi sanildigi kadar iyi degil, bir S23 kullanicisi olarak yakin zamanda 6 saatin ustunu gordugumu hatirlamiyorum. Performansi beni hicbir oyunda uzmedi ama.
@EkmekArasiSSD, muhtemelen ilk geciste afallarsiniz ama alisip alisamamak size kalmis. Ben mesela senelerdir 5.8" - 6.2" bandinda cihaz kullandim ve elime daha buyukleri gecince insanlarin nasil kullandigina sasiriyorum. Biraz size kalmis ama alismamak icin sebep yok.
@EkmekArasiSSD, muhtemelen ilk geciste afallarsiniz ama alisip alisamamak size kalmis. Ben mesela senelerdir 5.8 - 6.2" bandinda cihaz kullandim ve elime daha buyukleri gecince insanlarin nasil kullandigina sasiriyorum. Biraz size kalmis ama alismamak icin sebep yok.
Muhtemelen alışırım ancak bir süre afallayabilirim. Elimdeki cihaz X3 Pro ve reballing yaptırdım ancak cihaz artık donanımsal gibi görünüyor, 55-60 derece bandını geçmeye başladığında tüm her şey cortlamaya başlıyor. Atıyorum telefon tamamen kaskatı kesiliyor, işte "system işlemi yanıt vermiyor" gibi hata pencereleri çıkıyor, power ve ses tuşlarına yanıt veremiyor. İşin içinden çıkamazsa pat diye yeniden başlıyor ve bu kez de POCO yazısında tıkanıyor 4-5 dakika civarı. Cihazı çok seviyordum ancak son 1 ayda cihazdan ciddi manada soğudum.
Ben hala S20 FE kullanıyorum ve memnunum. Çoğu oyunu rahat bir şekilde oynatabiliyor. Arayüzde de gayet akıcı. Sadece güncelleme almayacak olması kötü. Dolayısıyla S23 tabii ki hala alınabilir.
@EmirElibol, @Forum Clerk ve ben S23'un bataryalarini epey kirdiklarini dusunuyorduk. Ikimizin de SoT'leri yerleri gormustu. Benim telefon henuz birkac aylik, 9 saat muazzam bir deger. Batarya sagligini sorgulattiktan sonra donus yapayim.
@EmirElibol, hocam ben bu değerleri telefonu ilk aldığım vakitler görüyordum daha sonra 6.0 güncellemesiyle beraber ciddi düşüş oldu. Şu an ancak 6 saati görüyor. Sizin pil sağlığınız yüzde kaç hocam?
Hocam şunu ekleyeyim benim pil ilk bu hale geldiğinde ADB'den sorgulatınca 97 çıkmıştı, şu an 90 olması lazım ama 97 iken de 6 saatleri alıyordum zar zor.
Hocam bu tamamen size bağlı. Ben zamanında S23 Ultra kullanıp birkaç ay sonra düz modele geçmiştim. Geçişin tek sebebi boyut, büyük telefon taşımak da kullanmak da bence zulüm. Bana kalsa 5.8 falan kullanırım ama bulamıyorum. Eğer büyük telefon kullanmak hoşunuza gidiyorsa başta biraz zorlanırsınız ama alışılmayacak bir şey değil.
Hocam bu tamamen size bağlı. Ben zamanında S23 Ultra kullanıp birkaç ay sonra düz modele geçmiştim. Geçişin tek sebebi boyut, büyük telefon taşımak da kullanmak da bence zulüm. Bana kalsa 5.8 falan kullanırım ama bulamıyorum. Eğer büyük telefon kullanmak hoşunuza gidiyorsa başta biraz zorlanırsınız ama alışılmayacak bir şey değil.
Yani hocam tabi 6.67" kullandığımdan ötürü alıştım ama buna da alışmayacak gibi de değilim de sadece o büyüklüğünü arada arar gibi olurum belki. Bu telefondan önce çünkü 5.5" cihaz kullanmıştım ve ilk kez bu kadar büyük bir cihaza geçtim ve mutluydum epey.