Galaxy S23 için ekran koruyucu önerisi

sammywinchester

Gelişen
Merhaba, geçen sene eylül ayında Galaxy S23 aldım. O zamandan beri Spigen'in S23 ekran koruyucusu hala stoklara gelmediği için aldığım hafta mahallemden bir telefoncuya ekran koruyucu taktırmıştım, şimdi her yeri çizik ve lekelerle doldu.

Telefonu ilk aldığımdan beri burada birkaç konuya baktım ama kaliteli denilen ekran koruyucu üreticilerinin hiçbirisinde S23 için bulunmuyor.

Parmak izi okuyucusunun hassasiyetini bozmaması açısından nano olsa benim için daha iyi olur. Fiyat benim için önemli değil. Bir öneriniz var mıdır?

Hocam bulabilirseniz Samsung mağazalarında S23 için kendi ürettiği orijinal ekran koruyucularda olabiliyor. Spigen ve orijinal Samsung koruyucular parmak izi sensöründe sorun çıkartmaz. Bu telefon en çok satan telefonlardan hala, nasıl gelmez stoklarına çok enteresan gerçekten. OtterBox markası var, duydunuz mu? Bu da çok kalitelidir. Resim paylaşıyorum ama o sitede fiyatı çok pahalı. Araştırın bulabilirseniz, bu marka da Spigen'e eş değer yer yer bazı ürünleri daha da kalitelidir. Hatta kendi ürettiğini de paylaşacağım sizinle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-10 102810.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 99
  • Ekran görüntüsü 2025-04-10 103047.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 97

O markayı daha önce duymamıştım ama bakacağım. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Hocam merhaba, yakın zamanda ben de Galaxy S23 için Spigen marka bir ekran koruyucu aldım ve şu anda kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Nadir de olsa ara sıra stoklara geliyor.
Biraz araştırma yaptım; Galaxy S22 için olan Spigen ekran koruyucu, Galaxy S23 ile de kullanılabiliyormuş. Ancak bu durumda kenarlarda hafif boşluklar kalabiliyor.
İsterseniz siz de araştırıp buna göre karar verebilirsiniz.

Spigen Galaxy S22 Ekran Koruyucu

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250410_115016_Hepsiburada.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 67
Hiçbir yerde stokta bulamayınca en son Trendyol'daki bir satıcıyla konuşup onun stok bildirimlerini açmıştım ama Hepsiburada'da stoklara gelmiş. Hayırlı olsun size de.

Linkteki fotoğraflı yorumlarda kenardaki boşluk pek rahatsız edici bir boyutta gibi gelmedi, hatta şu anki ekran koruyucumun durumuna benziyor biraz. Otterbox ile bunun arasında kaldım. İkisini biraz daha araştırıp bakacağım artık. Öneri için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…