Samsung harici cihaz kullanmayı düşünmüyorum. Size de kalmanızı öneririm. AI da zaten en iyisi. Pixel serisi gelseydi o seriyi de çok beğeniyorum. Ancak ülkede satışı yok.

Samsung harici cihaz kullanmayı düşünmüyorum. Size de kalmanızı öneririm. AI da zaten en iyisi. Pixel serisi gelseydi o seriyi de çok beğeniyorum. Ancak ülkede satışı yok.
Honor'un AI'ı da kötü değil. Fiyat farkına bağlı benim için.

Mesela Honor 400 Pro 35 bin lira ama onun muadili olan S24 Plus benim için daha kötü işlemciye sahip olsa bile ondan daha pahalı. Honor'un benim gözümdeki tek eksik tarafı yazılım desteği. Amiral gemisi telefon alıp 3 yıl güncelleme almak kötü.

Mesela Honor 400 Pro 35 bin lira ama onun muadili olan S24 Plus benim için daha kötü işlemciye sahip olsa bile ondan daha pahalı. Honor'un benim gözümdeki tek eksik tarafı yazılım desteği. Amiral gemisi telefon alıp 3 yıl güncelleme almak kötü.

Tabii ki yazılım konusunda da Samsung.

Çok beğendim şeklini. Alınır mı? Yani S23 yerine?
S23 kullansaydım alacağım bir sonraki cihaz için yine amiral gemisi cihaz bakardım ancak bu husustaki tek önemli etken bütçe.

Şahsen Oneplus 15 modeline yükseliyorum ama distribütör tarafına güvenim yok, seneye hangi cihazı alırım muamma.

S23 kullansaydım alacağım bir sonraki cihaz için yine amiral gemisi cihaz bakardım ancak bu husustaki tek önemli etken bütçe.

Şahsen OnePlus 15 modeline yükseliyorum ama distribütör tarafına güvenim yok, seneye hangi cihazı alırım muamma.

Yani şöyle hocam şarj 25W, batarya çok tatmin edici mi tartışılır ve artık bir telefona 30 bin üzeri vermek istemiyorum. O yüzden bu cihazın batarya ve tasarımını beğendim şahsen. Isınma yoksa alınır gibi ama?

Sadece 3 yıl mı? Hmm. Kafamı karıştırdı bu.

Yani şöyle hocam şarj 25W, batarya çok tatmin edici mi tartışılır ve artık bir telefona 30 bin üzeri vermek istemiyorum. O yüzden bu cihazın batarya ve tasarımını beğendim şahsen. Isınma yoksa alınır gibi ama?
Honor'u alınmayacak kılan bir durum yok, rakiplerine kıyasla dâhâ kısa yazılım güncellemesi veriyor o kadar. 🤷🏿

Samsung candır gerisi heyecan.
Bu tarz yeni telefonlar özellikleri tamamen göz boyama esasına dayalı 1 yıl sonra çöp oluyorlar.

Ben direkt Honor markasını alınabilir görmüyorum. Buraya nedenlerini bayağı sıralayarak yazardım ama uzatmak istemiyorum.

Ben başını söyleyeyim, siz sonunu anlayın gibi :).