Sicaklik degerleri benchmark sirasinda ise normal gelse de Wild Life Extreme Stress Test sonucu bayagi kotu. Teste cihaz 42 derece iken baslamissiniz ve daha tam potansiyelini gosteremeden throttle yemis. Cihaz daha serinken denerseniz daha iyi olur. Surekli bu sicaklikta geziyorsa bir seyler yanlış tabii.

Sıcaklık değerleri normal kullanımda.

Surekli bu sicaklikta geziyorsa bir seyler yanlış tabii.

Sosyal medyada aşırı ısınıyor.

Siyahını alırım alırsam. Fiziki görsek daha net yorum yapardık.
Ekranı iyi mi phone 3'ün?

A3 derken 3a'yi kastediyorsan S24 FE'den sonra dusus yasarsin. Ancak 30.000 ustunde satilan Phone 3 modeli panel olarak S serisi Samsung'lar ile kapisir. S25 FE'den de daha ustundur.
Phone 3 demek istedin specs olarak iyi. Ancak üreticisinden yine de korkuyorum yalan yok.
Zaten nothing ilk kurulduğu yıllardan beri panelden başı ağrıdı. Yine de sorun çıkma ihtimali çok düşük.
Phone'u kastetmiştim, düzelttim şimdi.

Phone 3'un ekrani guzel. Parlakligi S24 serisi civarlarinda. 10-bit olmasi ve Dolby Vision desteklemesi sizin icin avantaj. Samsung'da bunlar yok. Klasik Elmas PenTile tasarima sahip ve muhtemelen Visionox uretimi. PWM yuksek ve DC destegi var, bas agritmaz pek.

Hic mi eksi yani yok derseniz bu fiyata (800 dolar) LTPO panel beklerdim. Ama LTPS kendisi.