Jelatin gibi olması kötüymüş. S10 telefonu önce babam çok uzun süre kullandı yakın zamanda telefonumda arıza çıkınca kutusundan çıkardım ve kullandım böyle bir sorunu ilk kez duyuyorum. Sizin başınıza geldi mi?

S10 da bir şey olmadı ama S9 da yeşil ekran sorunu başıma geldi. Tam garanti bitti ve güncelleme geldi ertesi gün yeşil ekran ile uyandım. Servise götürünce bunun ekranı bozulmuş dediler. Halbuki AOD moduna sokup parmak izi ile açınca ekranın tamamı kendisine geliyordu. Kısaca yalan söylüyorlar.

S10 da bir şey olmadı ama S9 da yeşil ekran sorunu başıma geldi. Tam garanti bitti ve güncelleme geldi ertesi gün yeşil ekran ile uyandım. Servise götürünce bunun ekranı bozulmuş dediler. Halbuki AOD moduna sokup parmak izi ile açınca ekranın tamamı kendisine geliyordu. Kısaca yalan söylüyorlar
Garanti bitiminde bozulma olayı TV'lerde de çok oluyo aynı markanın. Şans işi uzun süredir hatta kendimi bildim bileli Galaxy telefon kullanıyoruz ailede ,tek sıkıntı Note 20nin bataryasınd sıkıntı olmasıydı sonradan