Hocam One UI 7'de ufakta olsa takılmalar mevcut bende aynı modeli kullanıyorum. Yurt içi benim telefonda. Offical şekilde kurdum dün. Düşmek ile ilgili sıkıntı olacağını zannetmiyorum, kılıfsız da sağlam bir telefon çünkü. TR ROM geçtikten sonra, One UI 7 üzerine gelecek ilk güncellemeyi de beklemeden kurun o zaman tekrar bakalım derim. Adamlar henüz güncel miyiz kısmını bile yenilememişler. Bulamamanız normal.

Ekran görüntüsü 2025-04-24 121600.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin telefonlarınızda veya uygulamalarda genel bir kasma mi? Ben de A34 için yükledim de bir kasma falan yaşamadım.

Screenshot_20250424_165651_Settings.webp

Hocam One UI 7'de ufakta olsa takılmalar mevcut bende aynı modeli kullanıyorum. Yurt içi benim telefonda. Offical şekilde kurdum dün. Düşmek ile ilgili sıkıntı olacağını zannetmiyorum, kılıfsız da sağlam bir telefon çünkü. TR ROM geçtikten sonra, One UI 7 üzerine gelecek ilk güncellemeyi de beklemeden kurun o zaman tekrar bakalım derim. Adamlar henüz güncel miyiz kısmını bile yenilememişler. Bulamamanız normal.

Eki Görüntüle 143237
Hocam cevap için teşekkürler. Ben One UI 6.1'deyken CSC değiştirip TR yapmıştım dedim ya, bu şekilde OTA'dan güncelleyince TR ROM'unu yüklemiş oldu. Recovery Mode'dan wipe data/factory reset mi önerirsiniz yoksa Odin ile mi kurayım ROM'u. Bugün bulabildim TR ROM'unu 17 GB. Odin daha temiz olur sanırım.

Hocam ben ROM olaylarından hiç anlamıyorum inan ki. O yüzden zaten offical sürüme geçmeni önerdim. Ama temiz kurulum her zaman iyidir. Şimdi bilmediğim şeyler içinde yanlış yönlendirme yapmak istemem, öyle biri değilimdir. İnsanları bezdirdiler güncelleme yüzünden, yoksa kimse dışarıdan yüklemezdi beklerdi. @inclr,

Bazen ufak tefek telefonda, bazen de uygulama bazında kasmalar var. Ama nadir gerçekleşiyor. Çoğu insan fark etmemiştir bile belki. Ya da Snapdragon modellerinde vardır. MediaTek'ya da Exynos'ta daha verimli çalışıyordur belki de. Ama genel hatlarıyla akıcı, şarj iyileşmiş, artısı da çok. Muhtemelen mayıs güncellemesiyle pürüzsüz hale getirirler iyice. @Lumine,

Hocam ben ROM olaylarından hiç anlamıyorum inan ki. O yüzden zaten offical sürüme geçmeni önerdim. Ama temiz kurulum her zaman iyidir. Şimdi bilmediğim şeyler içinde yanlış yönlendirme yapmak istemem, öyle biri değilimdir. İnsanları bezdirdiler güncelleme yüzünden, yoksa kimse dışarıdan yüklemezdi beklerdi. @inclr,

Bazen ufak tefek telefonda, bazen de uygulama bazında kasmalar var. Ama nadir gerçekleşiyor. Çoğu insan fark etmemiştir bile belki. Ya da Snapdragon modellerinde vardır. MediaTek'ya da Exynos'ta daha verimli çalışıyordur belki de. Ama genel hatlarıyla akıcı, şarj iyileşmiş, artısı da çok. Muhtemelen mayıs güncellemesiyle pürüzsüz hale getirirler iyice. @Lumine,
Ben iki kere bir sorun yaşadım. Ara sıra telefonun ekranını güç tuşu ile kilitlediğimde açmak için güç tusuna bastığımda ekran gelmiyor. (Arkada sarki çalmaya devam ediyor. Kulakligin tusu ile durdurabiliyorum.) Tuş kombinasyonu ile yeniden başlatmam gerekiyor.

Baz S24 kullanıyorum 23 Nisan'da kendi geldi ve yükledim. Dışarıdan PC ile müdahale etmedim. Cihaz çok güzel akıyor. 6.1'den daha pürüzsüz ve iyi hissettiriyor.

Düşme kaynaklı olabilir hat kesilmeleri.

Ben iki kere bir sorun yaşadım. Ara sıra telefonun ekranını güç tuşu ile kilitlediğimde açmak için güç tusuna bastığımda ekran gelmiyor. (arkada sarki çalmaya devam ediyor. Kulakligin tusu ile durdurabiliyorum.) Tuş kombinasyonu ile yeniden başlatmam gerekiyor.

İşte bu tarz ufak tefek sorunlar mevcut. Sizde de var mış. Her majör güncellemeden sonra olabiliyor, yaşanabiliyor. Mayıs ya da haziran güncellemesi özellikle bunları hallederler %90.