Samsung’un merakla beklenen Galaxy S25 serisinin gelecek yılın başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazların dış tasarımında, arka kısımların yuvarlatılmış köşelere sahip olacağı ve belki biraz daha büyük ekran sunacağı söylentileri bulunuyor. İç kısmında ise Galaxy S25 ailesinin yeni Snapdragon 8 Gen 4 yonga seti ile önemli bir güç artışı sağlayacağı bildiriliyordu. Ancak şimdi yeni bir kaynağa…
Dimensity 9400 CPU'da biraz geride, GPU hakkinda net bilgi yok. Fiyati makul tutacaklarsa neden olmasin, Exynos 2500'un dusuk verim iddialari goze alındığında tercih edilesi durur.
Dimensity 9400 CPU'da biraz geride, GPU hakkinda net bilgi yok. Fiyati makul tutacaklarsa neden olmasin, Exynos 2500'un dusuk verim iddialari goze alındığında tercih edilesi durur.
Yani haklisiniz, ne diyeyim. Bu firmaların fiyatlandirmasi Turkiye'yi cok etkileyemiyor, dolar kuru sürekli artinca eski telefon ile yeni telefonun cikis fiyati arasında olmasi gerekenden buyuk fark oluyor.
Yurt dışı cihaz işine pek sıcak bakmıyorum hocam ama, mediatek işlemci tercih edeceklerse, Snapdragon gibi bir seriden vazgeçeceklerse 40K üstü gelirse ben düz s25 modelini almam. Son çıkan s24 fe modeli zaten fiyasko. S25 fiyatı uyguna gelirse yok satar.
Yurt dışı cihaz işine pek sıcak bakmıyorum hocam ama, mediatek işlemci tercih edeceklerse, Snapdragon gibi bir seriden vazgeçeceklerse 40K üstü gelirse ben düz s25 modelini almam. Son çıkan s24 fe modeli zaten fiyasko. S25 fiyatı uyguna gelirse yok satar.