Makaleler
5
Samsung-Galaxy-S25-Serisinin-Taban-Varyanti-Daha-Dusuk-Maliyet-Nedeniyle.jpg

Samsung’un merakla beklenen Galaxy S25 serisinin gelecek yılın başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazların dış tasarımında, arka kısımların yuvarlatılmış köşelere sahip olacağı ve belki biraz daha büyük ekran sunacağı söylentileri bulunuyor. İç kısmında ise Galaxy S25 ailesinin yeni Snapdragon 8 Gen 4 yonga seti ile önemli bir güç artışı sağlayacağı bildiriliyordu. Ancak şimdi yeni bir kaynağa…

Devamını Oku: Galaxy S25, Düşük Maliyet Nedeniyle Dimensity 9400 Yonga Seti Barındırabilir
Kaynak: Techolay

Belki yurt dışı olarak o fiyatlarda olur. :)
S25 serisi için server kaydı çıkarsa al bak keyfine.
Yurt dışı cihaz işine pek sıcak bakmıyorum hocam ama, mediatek işlemci tercih edeceklerse, Snapdragon gibi bir seriden vazgeçeceklerse 40K üstü gelirse ben düz s25 modelini almam. Son çıkan s24 fe modeli zaten fiyasko. S25 fiyatı uyguna gelirse yok satar.

Yurt dışı cihaz işine pek sıcak bakmıyorum hocam ama, mediatek işlemci tercih edeceklerse, Snapdragon gibi bir seriden vazgeçeceklerse 40K üstü gelirse ben düz s25 modelini almam. Son çıkan s24 fe modeli zaten fiyasko. S25 fiyatı uyguna gelirse yok satar.
Düz modelin 40-45 bini vardır yine, server kayıt olursa daha uyguna gelir. 🤷🏿
S24 FE fiyasko oldu, ona hiç değinme.

Son düzenleyen: Moderatör: