Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
S26 Ultra'nın 95 bin liraya düşmesini hazirana kadar beklemekten vazgeçtim gibi. S25 Ultra fiyatı da biraz arttı ve 80 bin liraya çıktı. PTT, Trendyol, Hepsiburada ve Amazon'da lacivert ve gümüş renkte sınırlı sayıda stok görüyorum. Tercihim gümüşten yana fakat gümüş renk bu saydığım yerlerin çoğunda bir iki adet kalmış gözüküyor. Lacivert 55 bin, gümüş de 58 bin lira. Lacivert renk ise daha fazla var. Hepsiburada'da resmisatıcı olarak lacivert renk gözükmekte ama gümüş rengi seçtiğinde satıcı 9.7 puanlı E-Esnaf olarak gözüküyor. Bütün bunların içinde tek güvenebileceğim Hepsiburada'da resmi satıcı ibareli S25 Plus. Bu konuda bana fikir verirseniz sevinirim.

Hocam, bir yaz Trendyol Express deposunda çalıştım, bana güvenin; oradan telefon almayın. Bakın, paketlemede sorun yok, bir palet üstünde bir sürü telefon geliyor. Sorun şu: Sayım yapılması zorunlu çünkü değerli mal. Sorun burada başlıyor; genelde sayım yapanlar barkod okutup kafese fırlatıyorlar, yani en azından benim vardiyamda öyleydi.

S26 Ultra'nın 95 bin liraya düşmesini hazirana kadar beklemekten vazgeçtim gibi. S25 Ultra fiyatı da biraz arttı ve 80 bin liraya çıktı. PTT, Trendyol, Hepsiburada ve Amazon'da lacivert ve gümüş renkte sınırlı sayıda stok görüyorum. Tercihim gümüşten yana fakat gümüş renk bu saydığım yerlerin çoğunda bir iki adet kalmış gözüküyor. Lacivert 55 bin, gümüş de 58 bin lira. Lacivert renk ise daha fazla var. Hepsiburada'da resmisatıcı olarak lacivert renk gözükmekte ama gümüş rengi seçtiğinde satıcı 9.7 puanlı e-esnaf olarak gözüküyor. Bütün bunların içinde tek güvenebileceğim Hepsiburada'da resmi satıcı ibareli S25 Plus. Bu konuda bana fikir verirseniz sevinirim.

Satıcı Amazon ve Hepsiburada zaten hocam istediğinden alabilirsin.

S26 Ultra'nın 95 bin liraya düşmesini hazirana kadar beklemekten vazgeçtim gibi. S25 Ultra fiyatı da biraz arttı ve 80 bin liraya çıktı. PTT, Trendyol, Hepsiburada ve Amazon'da lacivert ve gümüş renkte sınırlı sayıda stok görüyorum. Tercihim gümüşten yana fakat gümüş renk bu saydığım yerlerin çoğunda bir iki adet kalmış gözüküyor. Lacivert 55 bin, gümüş de 58 bin lira. Lacivert renk ise daha fazla var. Hepsiburada'da resmisatıcı olarak lacivert renk gözükmekte ama gümüş rengi seçtiğinde satıcı 9.7 puanlı E-Esnaf olarak gözüküyor. Bütün bunların içinde tek güvenebileceğim Hepsiburada'da resmi satıcı ibareli S25 Plus. Bu konuda bana fikir verirseniz sevinirim.
Amazondan bir çok kez teknoloji alışverişi yaptım. Son aldığım ürün bir telefondu. Telefon 2 günde elime ulaştı ve kutusunda çizik dahi yoktu. Amazonu tercih edebilirsiniz.

Peki Hepsiburada'da resmi satıcı ibaresi olmayan satıcılara güvenebilir miyiz? Samsung Türkiye garantili fakat satıcı Hepsiburada değil mesela.

Ben direkt Akakçe'den, Epey'den falan bakarım, en ucuz fiyat + komisyonsuz taksit neredeyse oradan alırım. Harddisk, şarj adaptörü gibi çakmasının bol olduğu ürünler hariç tabi. Hiç de sorun yaşamadım belki 30 kere telefon almışımdır. Tek yapmanız gereken faturada yazan imei ile kutuda yazan imeiyi karşılaştırmak.

Şimdi baktım S25 Plus 256'yı n11'den almışım Reyontek diye bir mağazadan. 14 Temmuz'da 47.000 liraya.

Peki Hepsiburada'da resmi satıcı ibaresi olmayan satıcılara güvenebilir miyiz? Samsung Türkiye garantili fakat satıcı Hepsiburada değil mesela.
Güvenilirler var aralarında fakat dolandırıcılarda var. Güvenip güvenmemek size kalmış. Belirli güvenilir satıcılar var dolandırıcı olmayan onlardan bulursanız (genelde çoğu kişinin alışveriş yaptığı satıcılar oluyor) onlara güvenebilirsiniz.

Güvenilirler var aralarında fakat dolandırıcılarda var. Güvenip güvenmemek size kalmış. Belirli güvenilir satıcılar var dolandırıcı olmayan onlardan bulursanız (genelde çoğu kişinin alışveriş yaptığı satıcılar oluyor) onlara güvenebilirsiniz.

O zaman yorumlara kalacağız gibi duruyor. IMEI olayını kontrol ederim alınca.

Hocam şu an satın alımı yapmak üzereyim şu an ya da en geç yarın akşam yapacağım. Gümüş renkte karar kılıp iki satıcı arasında kaldım. Biri Amazon diğeri Hepsiburada'da 10.0 puana sahip bir satıcı firma. İkisi de güvenilirdir bir noktada tabii ama hangisi daha gözü kapalı güvenerek tercih edeceğim bir seçenek olmalı?

Son düzenleme: