Galaxy S25 Ultra Anti-Reflective ekrana aynı özellikte ekran koruyucu takılır mı?

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba. Bu konuyu epey merak ediyorum. Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S25 Ultra modelinde yansıma önleyici (anti-reflective) ekran bulunuyor.

Peki, halihazırda anti-reflective özelliğe sahip bir telefon ekranına, yine anti-reflective (yansıma önleyici) özelliğe sahip bir ekran koruyucu takarsak sonuç ne olur? Görüntü kalitesi ve yansıma engelleme performansı bu durumdan nasıl etkilenir?

Ürün bu: https://www.hepsiburada.com/benks-g...aparatli-pm-HBC00007IUKPI?magaza=BenksTurkiye

Hem bu kadar masraf hem de bu özellik gereksiz. Düz ekran koruyucu takın derim, mat ekran koruyucu tarzı bir yapıya sahipse ekran kalitesi çok kötü etkilenir.

1.900 küsür lira büsbüyük bir soru işareti bırakmıyor mu sizde? Fibaks'ın düz modelini alın gitsin.
Doğru hocam orası öyle ama kaliteli diyorlar diye yurtdışında çokca satılan ürünler bunlar o yüzden ayrıca şunu aldım sizce iyi mi yaptım ? Spigen marka ekran koruyucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…