Merhaba. Bu konuyu epey merak ediyorum. Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S25 Ultra modelinde yansıma önleyici (anti-reflective) ekran bulunuyor.
Peki, halihazırda anti-reflective özelliğe sahip bir telefon ekranına, yine anti-reflective (yansıma önleyici) özelliğe sahip bir ekran koruyucu takarsak sonuç ne olur? Görüntü kalitesi ve yansıma engelleme performansı bu durumdan nasıl etkilenir?
Hem bu kadar masraf hem de bu özellik gereksiz. Düz ekran koruyucu takın derim, mat ekran koruyucu tarzı bir yapıya sahipse ekran kalitesi çok kötü etkilenir.
Hem bu kadar masraf hem de bu özellik gereksiz. Düz ekran koruyucu takın derim, mat ekran koruyucu tarzı bir yapıya sahipse ekran kalitesi çok kötü etkilenir.
Doğru hocam orası öyle ama kaliteli diyorlar diye yurtdışında çokca satılan ürünler bunlar o yüzden ayrıca şunu aldım sizce iyi mi yaptım ? Spigen marka ekran koruyucu
Spigen Galaxy S25 Ultra Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit HD (2 Adet) - AGL09082 ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!