Z flip 7 alacağım fakat ekstra ekran koruyucu almama gerek var mı bilmiyorum. Bir yerde uygulanmış olarak geliyor dediklerini duymuştum fakat araştırdığımda net bir bilgi göremedim. Kılıf alacağım ama ekran koruyucu almama gerek var mı? Ön ekrana her türlü almam gerekiyor sanırım ama iç ekran için almama gerek var mı koruyucu cam.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayır, ekran koruyucu uygulanmış şekilde gelmiyor. Hem iç hem dış ekrana ekran koruyucu almanız daha iyi olur.
Tamamdır teşekkürler. Bir yerde görünce acaba var mı diye düşünmüştüm ama yokmuş. Normalde Spigen almayı düşünüyordum fakat internette flip 7 için olan paketi göremedim ona yakın kalitede ne önerirsiniz, bildiğiniz bir marka var mı?
Yeni çıktığı için aksesuar sayısı az sanırım. Bilindik markalardan bulamadım ama Hepsiburada ve Amazon'da birkaç ürün var oradan bakın isterseniz.Tamamdır teşekkürler. Bir yerde görünce acaba var mı diye düşünmüştüm ama yokmuş. Normalde Spigen almayı düşünüyordum fakat internette flip 7 için olan paketi göremedim ona yakın kalitede ne önerirsiniz, bildiğiniz bir marka var mı?
Yeni çıktığı için aksesuar sayısı az sanırım. Bilindik markalardan bulamadım ama Hepsiburada ve Amazon'da birkaç ürün var oradan bakın isterseniz.
Sağ olun ben de baktım da içime sinen pek olmadı. Teşekkürler cevaplarınız için.