Makaleler
5
Galaxy-S26-Ultra-Icin-Bluetoothlu-S-Pen-Geri-Geliyor-mu.jpg

Samsung, Galaxy S25 Ultra’da Exynos 2500 yerine Snapdragon 8 Elite yonga seti kullanarak ve tasarımda ufak değişiklikler yaparak amiral gemisini sundu. Ancak S Pen’deki ilginç bir değişiklik dikkat çekiyor. Artık Bluetooth özelliği barındırmayan bu kalem, hava hareketleri gibi birçok işlevini kaybetmiş durumda. Bu karar, birçok kişi tarafından iyi karşılanmadı. Samsung’un S Pen’i yeniden Bluetooth destekli…

Devamını Oku: Galaxy S25 Ultra’nın S Pen’inde Bluetooth Desteğinin Olmaması Tartışmalara Yol Açtı
Kaynak: Techolay

Nesil ilerledikçe özellik ekleyeceğine özellik çıkartan Samsung… Üstelik de kullanıcıların Bluetooth özelliğini kullandığı en çok da kendileri tarafından biliniyorken. Gerçi kullanıcılar kalemi kalem olarak değil, uzaktan fotoğraf çekmek için kullanıyor. Samsung her zamanki gibi işlevsiz işler yapmaya devam ediyor. Sorsan S Pen’imiz var derler de telefona yaratılan gereksiz bir maliyet bana kalırsa. Sadece var demek için konulmuş bir donanım. Sever Samsung göz boyamayı. İşlev gözetmez.

Nesil ilerledikçe özellik ekleyeceğine özellik çıkartan Samsung… Üstelik de kullanıcıların Bluetooth özelliğini kullandığı en çok da kendileri tarafından biliniyorken. Gerçi kullanıcılar kalemi kalem olarak değil, uzaktan fotoğraf çekmek için kullanıyor. Samsung her zamanki gibi işlevsiz işler yapmaya devam ediyor. Sorsan S Pen’imiz var derler de telefona yaratılan gereksiz bir maliyet bana kalırsa. Sadece var demek için konulmuş bir donanım. Sever Samsung göz boyamayı. İşlev gözetmez.
Çizimseverler için gayet yararlı bir kalem bence hocam, deneyimlemiştim.

Çizimseverler için gayet yararlı bir kalem bence hocam, deneyimlemiştim.
Dünyada kaç tane çizimsever var? Normal bir şekilde telefon alan kullanıcılara kalem versen kaçı çizim yapar? Çizim yapmak isteyen gidip kalem alsın. Çizimsevmez’lere neden ek maliyet yaratılıyor gereksiz bir donanım ile?

Dünyada kaç tane çizimsever var? Normal bir şekilde telefon alan kullanıcılara kalem versen kaçı çizim yapar? Çizim yapmak isteyen gidip kalem alsın. Çizimsevmez’lere neden ek maliyet yaratılıyor gereksiz bir donanım ile?
Maliyet dediğin 1.700 TL'lik bir alet hocam. Samsung'un telefonun ücretine bu kalemin ücretini de eklediğini sanmıyorum. Çünkü Türkiye'de bu kalem ayrı olarak satılmıyor, hediye olarak cihazların yanında veriliyor sadece.

TR Pazarında bile 1.700₺ olarak satılan bir donanımın mâliyeti ne olacak?

Sadece çizim değil, çok pratik bir ürün. Kullananlar öyle söylüyor.

Bununla ilgili şimdiden çok tepki aldılar. S26 Ultra'da geri getirecekler. Yeni bir özellik olarak lanse edilecek. Artık gerçek yenilik getirilemediği için böyle bir yol izleniyor.