Oxygen123 Office 97
Becerikli
2021'den beri destek almayan 2017'nin efsane amiral gemileri S8 ve Note 8 yıllar sonra bu yıl yeniden Android 9 Pie ile kalite ve düzeltme güncellemelerini alacak!
2021'den beri destek almayan 2017'nin efsane amiral gemileri S8 ve Note 8 yıllar sonra bu yıl yeniden Android 9 Pie ile kalite ve düzeltme güncellemelerini alacak!
Denemeye değer ama gündelik kullanımda çok zorlamamak lazım.Tamda telefonum bozuldu S8e batarya alıp kullansam mı acaba güncelleme bile geldi .![]()
Denemeye değer ama gündelik kullanımda çok zorlamamak lazım.![]()
Anlık bir flashback canlandı gözümde onunda dokunmatik bozuktu, Allah razı olsun satıcılarımız hiç şaşırtmadı. Berbat LCD ekrana bile telefonun ikinci elinden pahalı fiyatlar yazılmış. İlginç olan bunlar elinde patladı, hala fiyatları neden yüksek anlamadım gitti. Kimsenin aldığını da sanmıyorum.Denemeye değer ama gündelik kullanımda çok zorlamamak lazım.![]()
Gerçekten öyle, şuan elimde berbat giriş seviye redmi var ekranı bu redmiyi 50ye katlar çok iyi cihazdı.Şuan yazılım desteği kesilen 2023 model Redmi'lerden daha güncel![]()
Telefon çöplüğüme baktım j7 serisi telefonlar da var, ama bilin bakalım neleri bozuk ve neleri ikinci elinden bile pahalı ?J7 Prime TikTok YouTube açıyorsa S8 rahat rahat daily Drive için yeterli.