Mert Ocak

Uzman
Selam. Galaxy Store'da kart eklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Dünden beri bir türlü çözüm bulamadım. Kart bilgilerimi yazıyorum, sonra 3D ödeme sayfasına geliyor. Orayı da yapıyorum, ekranda onaylandı yazıyor. Daha sonra bu hatayı alıyorum, kart kaydolmuyor.

Hata Kodu: Couldn't Complete registration. Contact customer service for more information. http://help.content.samsung.com/csweb/main/main.do (error: B7080/P/25TCB)

Selam. Galaxy Store'da kart eklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Dünden beri bir türlü çözüm bulamadım. Kart bilgilerimi yazıyorum, sonra 3D ödeme sayfasına geliyor. Orayı da yapıyorum, ekranda onaylandı yazıyor. Daha sonra bu hatayı alıyorum, kart kaydolmuyor.

Hata Kodu: Couldn't Complete registration. Contact customer service for more information. http://help.content.samsung.com/csweb/main/main.do (error: B7080/P/25TCB)
1. Kart Bilgilerinizi Kontrol Edin:
- Kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV kodunu doğru girdiğinizden emin olun.
- Kartın geçerli olduğunu ve herhangi bir kısıtlama ya da bloke olmadığını kontrol edin.

2. 3D Secure Ayarlarını Kontrol Edin:
- Bankanızın 3D Secure sistemi ile ilgili herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse bankanızla iletişime geçin.

3. Farklı Bir Tarayıcı veya Cihaz Kullanın:
- Sorunun tarayıcıdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol etmek için farklı bir tarayıcı veya mobil cihazdan işlem yapmayı deneyin.

4. Uygulama ve Cihaz Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Galaxy Store uygulamanızın ve cihaz yazılımınızın en son güncel sürümde olduğuna emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin.

5. Hesabınızı Kontrol Edin:
- Samsung hesabınıza giriş yapıp, hesabınızın aktif olduğundan emin olun. Eğer hesabınızda herhangi bir sorun varsa, destekle iletişime geçin.

6. Yardım ve Destek İçin İletişime Geçin:
- Yukarıdaki adımlar işe yaramadıysa, direkt Samsung müşteri hizmetleri ile irtibata geçin. Hata kodunu belirtin (B7080/P/25TCB) ve durumu açıklayın.

Herhangi bir adımda sorun yaşarsanız ya da ek bilgiye ihtiyaç duyarsanız belirtin.