Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayır, tablette avuç içi reddi bulunmamakta, yani herhangi bir kalem desteği yok, bluetooth ve grafik tabletler hariç. Kalemi aynı parmak gibi görecek. Manyetik kalem dediğiniz zaten tabletin kaleme yapışması muhtemelen.
En ucuz kendinden kalemli avuç içi reddi tablet için S6 Lite'a bakın.
Ben yine de A9 veya A9+ alırım dersen de burada kalem önerisi yapılmış.
Avuç içi reddi olmayan TFT ekrana sahip A9 serisi için kalem almayı planlıyorum. Kaliteli bir şey olursa iyi olur. Grafik tableti taktım ama H430P'nin yarısını kullanabiliyorum. Fiyat performans açısından iyi bir şey bulursam alacağım, iyi bildiğiniz kalemler varsa gönderirseniz iyi olur.
- pesimist34
- kalem kalem önerisi önerisi
- Forum: Tablet Tavsiyeleri
Manyetik olup olmaması sadece tabletin kenarına yapışmasıyla ilgili. Avuç içi reddi için elektromanyetik rezonans sistemi lazım ki sadece s pen denen kaleme sahip tabletlerde var Samsung'ta. S9 FE gibi modeller.
Hayır, tablette avuç içi reddi bulunmamakta, yani herhangi bir kalem desteği yok, bluetooth ve grafik tabletler hariç. Kalemi aynı parmak gibi görecek. Manyetik kalem dediğiniz zaten tabletin kaleme yapışması muhtemelen.
Avuç içi reddi olmayan TFT ekrana sahip A9 serisi için kalem almayı planlıyorum. Kaliteli bir şey olursa iyi olur. Grafik tableti taktım ama H430P'nin yarısını kullanabiliyorum. Fiyat performans açısından iyi bir şey bulursam alacağım, iyi bildiğiniz kalemler varsa gönderirseniz iyi olur.
- pesimist34
- kalem kalem önerisi önerisi
- Forum: Tablet Tavsiyeleri
Marka veya model takıntım yok illa şunu alırım gibisinden. Sadece ders için kullanıcam ve avuç içi reddi özelliği olan bir model istiyorum. Düşük bütçede tavsiye edebileceğiniz ne var? Lenovo M10 bakıyordum fakat sanırım onda da yokmuş. Huawei matepadlerde vs. var mı?Manyetik olup olmaması sadece tabletin kenarına yapışmasıyla ilgili. Avuç içi reddi için elektromanyetik rezonans sistemi lazım ki sadece s pen denen kaleme sahip tabletlerde var Samsung'ta. S9 FE gibi modeller.
Matepad SE11 de var sanırım birkaç videosuna baktım. Fiyatı da uygun geldi alınır mı?
Son düzenleme:
Lenovo TAB M11'de kalem var, ona bakabilirsiniz.Marka veya model takıntım yok illa şunu alırım gibisinden. Sadece ders için kullanıcam ve avuç içi reddi özelliği olan bir model istiyorum. Düşük bütçede tavsiye edebileceğiniz ne var? Lenovo M10 bakıyordum fakat sanırım onda da yokmuş. Huawei matepadlerde vs. var mı?
Avuç içi reddinin olmadığını yazmışlar, M11 içinse Technopat'ta var yazmışlar. M11'in işlemcisi bir tık geride o kadar A9'dan.Matepad SE11 de var sanırım birkaç videosuna baktım. Fiyatı da uygun geldi alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Marka veya model takıntım yok illa şunu alırım gibisinden. Sadece ders için kullanıcam ve avuç içi reddi özelliği olan bir model istiyorum. Düşük bütçede tavsiye edebileceğiniz ne var? Lenovo M10 bakıyordum fakat sanırım onda da yokmuş. Huawei matepadlerde vs. var mı?
S10 FE ne zaman çıkar bilmiyoruz o yüzden hala S9 FE var en ucuz Samsung. Matepad 11.5'in kalemli ve klavyeli paketleri var. Lenovo Tab M11 ve K11'de de var. Ben aralarından S9 FE'yi seçmiştim geçen yıl ve hala kullanıyorum. Telefon da Samsung olduğu için alınan notlara telefondan bakabiliyorum, second screen denen bir sistem var laptopa ya da masaüstüye ikinci ekranlı grafik tablet gibi kullanmaya olanak sağlıyor. Senin için bunlar işe yarar mı ya da diğer markaların da benzer teknolojileri var mı bakıp karar vermen lazım. İndirimlere de bakabilirsin, 13 bin liraya S9 FE varken 12'ye kalemli klavyeli Matepad 11.5 düşse düşünmeden alırdım.
- Makaleler
- 7
Matepad SE'de resmi kalem destegi yok, bu yuzden muhtemelen ustte belirtilen ekran teknolojilerinden mahrumdur. Cipseti de eski ve gucsuz, cipsetinden dolayi da kutudan HarmonyOS 2.0 ile cikiyor. Bence pek tercih edilesi degil.Matepad SE11 de var sanırım birkaç videosuna baktım. Fiyatı da uygun geldi alınır mı?
Daha ust Matepad modellerinde ise resmi kalem destegi var. 11.5 ve 11 gibi modeller.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-