qaz_ryo

Çalışkan
Yer
Istanbul
Merhaba, sorunum Tab S2 T-810 cihazımda ekran parazitli ve sol tarafa basınca ekran gidiyor. Flex kablosunu çıkardım ama şimdi geri takamıyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba, sorunum Tab S2 T-810 cihazımda ekran parazitli ve sol tarafa basınca ekran gidiyor. Flex kablosunu çıkardım ama şimdi geri takamıyorum. Ne yapmalıyım?

Screen yazan bölümden yararlanabilirsin. 8" ve 9.7" olan iki versiyonuda attım, hangisi senin cihazın ise onu kullan, koduna göre 9.7 olarak geçiyor.

cihazımı nasıl kapatabilirim usb hata ayıklama açık ama parmak izi kilidi falan var açıkken yapmak tehlikeli olur mu?

Flex kablosu takmakla ilgili bir şey bulamadım nasıl takacağım?

Screen yazan bölümden yararlanabilirsin. 8" ve 9.7" olan iki versiyonuda attım, hangisi senin cihazın ise onu kullan, koduna göre 9.7 olarak geçiyor.
Yardım edebilirmisiniz kabloyu taktım ama ekran gelmedi.

Son düzenleme:
cihazımı nasıl kapatabilirim usb hata ayıklama açık ama parmak izi kilidi falan var açıkken yapmak tehlikeli olur mu?

Flex kablosu takmakla ilgili bir şey bulamadım nasıl takacağım?

Yardım edebilirmisiniz kabloyu taktım ama ekran gelmedi.
Aynı ekranı mı taktınız yoksa başka bir ekran mı?

O yılların Samsung'larında saçma sapan uyumsuzluklar var. Mesela S5820'nin ekranı S5820i'ye takıldığında görüntü vermiyordu. Aynı ekran, aynı flex ve soket, aynı cihazlar (birinin işlemcisi farklı) ama.

Aynı ekran taktım neyse yarın bir telefoncuda baktıracağım zaten tek işlevi Clash Royale ve anime izletmesiydi.

Aynı ekranı mı taktınız yoksa başka bir ekran mı?

O yılların Samsung'larında saçma sapan uyumsuzluklar var. Mesela S5820'nin ekranı S5820I'ye takıldığında görüntü vermiyordu. Aynı ekran, aynı Flex ve soket, aynı cihazlar (birinin işlemcisi farklı) ama.