Custom ROM Galaxy Tab S6 Lite 2020 tablete Lineage OS nasıl kurulur?

onuracar

Çalışkan
Sistem kendi halinde çok fazla kastığı için custom ROM kurmak istiyorum. Daha önce yapmadım. Tabletin kalemi de kayboldu. Bu yüzden kalemin özelliklerinden de faydalanamayacağım için böyle bir karar verdim. Nasıl kurulacağını bilmiyorum, bilip bilmeden de iş yapmak istemedim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

YouTube üzerinden yapan bir kanaldan yararlanabilirsiniz. Ben de sizin gibi deneyimsiz şekilde Galaxy Tab'a ROM attım, bir sorun yaşamadım.

YouTube üzerinden yapan bir kanaldan yararlanabilirsiniz. Ben de sizin gibi deneyimsiz şekilde Galaxy Tab'a ROM attım, bir sorun yaşamadım.
Vallahi doğru düzgün videoya alan birini görmedim. Bende 2020 sürümü var. Videolarda 2022 sürümüyle yapıyorlar bi' fark olur mu, bilmiyorum.

Bu tablete güncel TWRP yok. Eskileri çalışmıyor. Haberiniz olsun, boşuna TWPR için uğraşmayın.

Bu tablete güncel TWRP yok. Eskileri çalışmıyor. Haberiniz olsun, boşuna TWPR için uğraşmayın.
hocam twrp saldım zaten kendi recovery'si var diye de her türlü hata alıyorum Odin'le yapılmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…