onuracar

Çalışkan
Sistem kendi halinde çok fazla kastığı için custom ROM kurmak istiyorum. Daha önce yapmadım. Tabletin kalemi de kayboldu. Bu yüzden kalemin özelliklerinden de faydalanamayacağım için böyle bir karar verdim. Nasıl kurulacağını bilmiyorum, bilip bilmeden de iş yapmak istemedim. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem kendi halinde çok fazla kastığı için Custom ROM kurmak istiyorum. Daha önce yapmadım. Tabletin kalemi de kayboldu. Bu yüzden kalemin özelliklerinden de faydalanamayacağım için böyle bir karar verdim. Nasıl kurulacağını bilmiyorum, bilip bilmeden de iş yapmak istemedim. Yardımcı olur musunuz?

YouTube üzerinden yapan bir kanaldan yararlanabilirsiniz. Ben de sizin gibi deneyimsiz şekilde Galaxy Tab'a ROM attım, bir sorun yaşamadım.

YouTube üzerinden yapan bir kanaldan yararlanabilirsiniz. Ben de sizin gibi deneyimsiz şekilde Galaxy Tab'a ROM attım, bir sorun yaşamadım.
Vallahi doğru düzgün videoya alan birini görmedim. Bende 2020 sürümü var. Videolarda 2022 sürümüyle yapıyorlar bi' fark olur mu, bilmiyorum.