eymensari

Başarılı
Normalde her gün saat üzerinden WhatsApp kullanıyorum ve hiçbir sorun yoktu. Bugün gönderdiğim mesajlar karşı tarafa gitmediği için çıkış yapıp tekrar gireyim dedim. Çıktım, tekrar girerken hata verdi. Bazen uygulamayı güncelleyin yazıyor bazen sadece hata yazıyor. Uygulama zaten güncel. Silip tekrar yükledim yine değişmedi. Telefonda da WhatsApp güncel.

Saat modeli: Samdung Galaxy Watch 4 Classic.
Telefon modeli: Samsung Galaxy M52.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde her gün saat üzerinden WhatsApp kullanıyorum ve hiçbir sorun yoktu. Bugün gönderdiğim mesajlar karşı tarafa gitmediği için çıkış yapıp tekrar gireyim dedim. Çıktım, tekrar girerken hata verdi. Bazen uygulamayı güncelleyin yazıyor bazen sadece hata yazıyor. Uygulama zaten güncel. Silip tekrar yükledim yine değişmedi. Telefonda da WhatsApp güncel.

Saat modeli: Samdung Galaxy Watch 4 Classic.
Telefon modeli: Samsung Galaxy M52.
Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Saat ve Telefonun Yeniden Başlatılması:
- Galaxy Watch 4 Classic’inizi kapatıp tekrar açın.
- Telefonunuzu da yeniden başlatın.

2. Bluetooth Bağlantısını Kontrol Etme:
- Telefonunuzun Bluetooth ayarlarına gidin ve Galaxy Watch’unuzu unutun.
- Daha sonra saatinizi tekrar telefonunuza bağlayın.

3. Uygulama İzinlerini Kontrol Etme:
- Telefonunuzda WhatsApp uygulamasına gidin.
- Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp > İzinler menüsünden gerekli izinlerin (örneğin, bildirim ve depolama izinleri) verildiğinden emin olun.

4. Saatteki Yazılım Güncellemeleri Kontrol Etme:
- Saatinizde Ayarlar > Sistem > Yazılım güncellemesi bölümüne gidin ve güncellemeleri kontrol edin.

5. Uygulama Verilerini Temizleme (Saat İçin):
- Saatinizde Ayarlar > Uygulamalar > WhatsApp bölümüne gidin.
- "Verileri Temizle" seçeneğini tıklayın (bu işlem uygulamanın verilerini sıfırlayacaktır).

6. Geri Yükleme veya Fabrika Ayarlarına Sıfırlama:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, saatinizi fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünebilirsiniz:
- Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırlama > Fabrika Ayarlarına Sıfırlama seçeneğine gidin.

7. Destek Alma:
- Eğer sorun hala devam ediyorsa, Samsung teknik destek ile iletişime geçmeyi deneyin.

Bu adımlar genellikle WhatsApp ile ilgili bağlantı sorunlarını çözmek için etkilidir. Deneyin lütfen.