2.300 verin Cyclone 2 alın.Hocam bütçe 3-4k bile olur sorun bütçe değil. Eylül sonu askere gidiyorum, 1 sene bilgisayar kullanamayacağım o yüzden çok kullanamayacağım ürüne 3-4k vermek mantıklı gelmiyor.
NEWWG kodunu kullanın ödeme esnasında.
2.300 verin Cyclone 2 alın.Hocam bütçe 3-4k bile olur sorun bütçe değil. Eylül sonu askere gidiyorum, 1 sene bilgisayar kullanamayacağım o yüzden çok kullanamayacağım ürüne 3-4k vermek mantıklı gelmiyor.
Buradan hiç alışveriş yapmadım hocam. Ne zamana gelir? Güvenilir mi?2.300 verin Cyclone 2 alın.
NEWWG kodunu kullanın ödeme esnasında.
Vergi çıkmıyor. Gümrüğe takılmıyor. 7-9 gün içerisinde geliyor. Güvenilir tabii ki çoğu kişi ürün aldı forumda bu siteden. Sadece satın alım sonrası ufak bir mail yollamanız gerek.Buradan hiç alışveriş yapmadım hocam. Ne zamana gelir? Güvenilir mi?
60.72 dolar ödeme çıkıyor hocam. Kesin olarak geçer mi gümrükten?Vergi çıkmıyor. Gümrüğe takılmıyor. 7-9 gün içerisinde geliyor. Güvenilir tabii ki çoğu kişi ürün aldı forumda bu siteden. Sadece satın alım sonrası ufak bir mail yollamanız gerek.
Geçiyor tabii ki.60.72 dolar ödeme çıkıyor hocam. Kesin olarak geçer mi gümrükten?
Geçiyor hocam kendim aldım. Şimdi bir de nova 2 lite sipariş edeceğim buradan.60.72 dolar ödeme çıkıyor hocam. Kesin olarak geçer mi gümrükten?
Hocam bu kontrolcü de baya iyi duruyor. Gamesir sitesinde kargo bedava 30 dolar ancak vergi ekleniyor mu üstüne ? Ona göre whatgeekten alabilirim ben de shooter 3 yerine.Geçiyor hocam kendim aldım. Şimdi bir de nova 2 lite sipariş edeceğim buradan.
Gamesir sitesinde hangi kargo firmasıyla gönderecekleri belli olmuyor ve faturada düşük yansıtma işini yapmıyorlar sanırım. Ben ulaştığımda olmaz demişlerdi. Whatgeekten almak daha güvenilirHocam bu kontrolcü de baya iyi duruyor. Gamesir sitesinde kargo bedava 30 dolar ancak vergi ekleniyor mu üstüne ? Ona göre whatgeekten alabilirim ben de shooter 3 yerine.