Shooter 3 vs BIGBIG Won Gale Hall

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 660
  • Etiketler Etiketler
    bigbig won gale
İç ve dış ölü bölge, asimetri indexi, çözünürlülük olarak daha üstün.

Shooter 3 ile ilgili sınırlı bilgi var. Reddit'te insanların deneyimlerine bakarak bir şeyler çıkardım.

Aslında ölü bölge olarak shooter 3 için hep daha iyi diyorlar.
Shooter 3 için çözünürlük değerlerini bulamadım eğer bulabilirsen yazar mısın.

Aslında ölü bölge olarak shooter 3 için hep daha iyi diyorlar.
Shooter 3 için çözünürlük değerlerini bulamadım eğer bulabilirsen yazar mısın.

Hocam Shooter 3, dairesel olacağım diye ölü bölgeden ve asimetri indeksinden feragat ediyor. Yani oyunlarda Shooter 3, dairesel olacağım diye güzel performans gösteremiyor.

@any1 hocam, akşam sizden birkaç yazılım indirmenizi istesem olur mu? Ölü bölge, çözünürlülük gibi verileri öğrenebilirsek çok güzel olur.

Hocam shooter 3, dairesel olacağım diye ölü bölgeden ve asimetri indeksinden feragat ediyor. Yani oyunlarda shooter 3, dairesel olacağım diye güzel performans gösteremiyor.

@any1 hocam, akşam sizden birkaç yazılım indirmenizi istesem olur mu? Ölü bölge, çözünürlülük gibi verileri öğrenebilirsek çok güzel olur.

EOS Pro hakkında bilgin var mı acaba?

EOS Pro hakkında bilgin var mı acaba?

Kötü hocam.

İç ölü bölgesi fazla. Aynı zamanda Asymmetry Indexine (mavi çizgler) bakacak olursak, kare şeklini aldığını görüyoruz. Bunun nedeni, kontrolcünün dairesel olma çabası. Bu durum, bazen tutuarsızlıklara yol açabiliyor.
Screenshot_5.webp

Polling rate (Hz) değeri, ancak kablolu kullanımda 1000 Hz'e çıkabiliyor. Kablosuz kullanımda, bu değer oldukça düşüyor. Bu da, kontrolcünün oyunlarda yeteri kadar akıcı hissettirmemesine neden oluyor.
Screenshot_6.webp

Kaynak: gamepadla.com

Kötü hocam.

İç ölü bölgesi fazla. Aynı zamanda asymmetry ındexine (mavi çizgler) bakacak olursak, kare şeklini aldığını görüyoruz. Bunun nedeni, kontrolcünün dairesel olma çabası. Bu durum, bazen tutuarsızlıklara yol açabiliyor.
Eki Görüntüle 151451

Polling rate (Hz) değeri, ancak kablolu kullanımda 1000 Hz'e çıkabiliyor. Kablosuz kullanımda, bu değer oldukça düşüyor. Bu da, kontrolcünün oyunlarda yeteri kadar akıcı hissettirmemesine neden oluyor.
Eki Görüntüle 151452

Kaynak: gamepadla.com

Teşekkür ederim yardımın için shooter 3'ün aynı sitede test sonuçları yok onu nereden karşılaştırabilirim? Asimetri indexin ne işe yaradığını tam olarak çözemedim.
Gale hall da beni korkutan şey R1 L1 tuşlarının tek bir yerden algılama yapması. Ergonomiyi çok mahveder mi o endişe veriyor.

Teşekkür ederim yardımın için shooter 3'ün aynı sitede test sonuçları yok onu nereden karşılaştırabilirim? Asimetri indexin ne işe yaradığını tam olarak çözemedim.

Shooter 3 ile ilgili veriler pek yok. Bu nedenle öneremiyorum. Sadece belirttiğim sitede değil, başka site ve incelemelerde de fazla veriye ulaşamadım.

Gale hall da beni korkutan şey R1 L1 tuşlarının tek bir yerden algılama yapması. Ergonomiyi çok mahveder mi o endişe veriyor.

Bu dediğinizi tam anlamadım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt