Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, iPhone'dan Android'e geçince ufak tefek konular açıyorum ama gram çözemedim bazı Android olaylarını. Mesela burada Instagram üzerinden bir şey paylaşırken bir görsel bıraktım, burada albümlerde 5000 fotoğraf, 1000 video vs. söylüyor fakat Samsung galerimde bu kadar fotoğraf ve video yok. Bu Google Fotoğraflar gösteriyor olabilir ama Google Fotoğraflar göstermesin, bana saçma. Bunu nasıl düzeltirim? Samsung galerimde maksimum 2000 görsel, 30 video falan var farazi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250626_134016_Instagram.webp
    Screenshot_20250626_134016_Instagram.webp
    551,2 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Google Fotoğraflar uygulamasından hesabını kaldırabilirsin veya ayarlardan Google Fotoğraflar'ın Depolama iznini kapatabilirsin. İzni kapatmak için;
Ayarlar uygulamasını aç.
Uygulamalar seçeneğine gir.
Listeden Google Fotoğraflar uygulamasını bul ve seç.
İzinler bölümüne gir.
Burada Depolama veya Fotoğraflar ve videolar gibi bir seçenek olacak.
Eğer "İzin verildi" ise, tıklayıp İzin verme veya Reddet seçeneğini seç.

Google Fotoğraflar uygulamasından hesabını kaldırabilirsin veya ayarlardan Google Fotoğraflar'ın Depolama iznini kapatabilirsin. İzni kapatmak için;
Ayarlar uygulamasını aç.
Uygulamalar seçeneğine gir.
Listeden Google Fotoğraflar uygulamasını bul ve seç.
İzinler bölümüne gir.
Burada Depolama veya Fotoğraflar ve videolar gibi bir seçenek olacak.
Eğer "İzin verildi" ise, tıklayıp İzin verme veya Reddet seçeneğini seç.
İşe yaramadı. Gerçekten çok saçma ve takıntı ettirecek seviyede rahatsız oldum.

İşe yaramadı. Gerçekten çok saçma ve takıntı ettirecek seviyede rahatsız oldum.
Benim S23'ümde öyle bir şey yok. Telefona hard reset atsan düzelir büyük ihtimalle. Fakat ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. Eğer hard reset yapıp tüm ayarları sıfırlamayı düşünüyorsan yeni konu açabilirsin.

Benim S23'ümde öyle bir şey yok. Telefona hard reset atsan düzelir büyük ihtimalle. Fakat ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. Eğer hard reset yapıp tüm ayarları sıfırlamayı düşünüyorsan yeni konu açabilirsin.
Telefon daha yeni zaten, reset atmalık bir şey yok.

Telefon daha yeni zaten, reset atmalık bir şey yok.
Ayarları sıfırlamak açısından aklıma gelen en net çözüm bu. Telefon açıldığında One UI 6 ile mi açıldı bu arada? Yani senin One UI 7'ye güncellemeni istedi mi? Yoksa One UI 7 kurulu mu geldi?