BF1 gibi bir sey bekliyorsaniz hayir. En nefret ettigim sey BF1 gibi sanip iade edip negatif yorumlar birakmalari insanlar cok arkli beklentiyle aliyorlar.
BF1 gibi bir sey bekliyorsaniz hayir. En nefret ettigim sey BF1 gibi sanip iade edip negatif yorumlar birakmalari insanlar cok arkli beklentiyle aliyorlar.
BF1 ile alakası yok. Oyun gayet güzel. Türkçe olması zaten bence alınması için yeterli sebep. Gayet de eğlenceli. Bugün aldım şimdiden 2 saati devirmişim. Tavsiye ederim.
Fiyatlamasının biraz daha aşağılarda olmasını beklerdim. Ayrıca oyun bir süre sonra oldukça sıkıcı hale geliyor. Klasik bizimkilerin destekli pozitif yorum şelalelerine aldanmayın. Stüdyonun gelecekte daha iyi oyunlar çıkartacağına inanıyorum ama şu anki oyun bir süre sonra ölecek bir başka savaş simülasyonundan ibaret. Zaman zaman 2 dolara düşüyor Battlefield 1. Alın oynayın.
@Chomusuke, 7.5 dolarlık oyun ne kadar olsun istiyorsun acaba? BF1 denen koş-öl döngüsündense beynini kullanmanı ödüllendiren, fiyatına göre gayet güzel bir oyun.