alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.818 Makaleler 5 Çözümler 17 Beğeniler 3.916 Yer Winterfell 25 Ağustos 2026 #1 Spesifik olarak Gallipoli oyununda GPU kullanimim çok düşük, asla %50'yi geçmiyor. Grafik ayarları, DLSS hepsiyle oynadım ama düzelmiyor bu sorun. Ne yapmak lazım bu konuda? CPU kullanımı da %60-70 seviyelerinde.
Spesifik olarak Gallipoli oyununda GPU kullanimim çok düşük, asla %50'yi geçmiyor. Grafik ayarları, DLSS hepsiyle oynadım ama düzelmiyor bu sorun. Ne yapmak lazım bu konuda? CPU kullanımı da %60-70 seviyelerinde.
ddakbrother Başarılı Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 287 Beğeniler 162 Yer İzmit 25 Ağustos 2026 #2 Yapacağınız bir şey yok oyun ihtiyacı olduğu kadar kullanıyor. Grafik ayarlarınız yüksekteyse oyun ihtiyaç duyduğu max değerde ekran kartını kullanıyor. Demek ki bu oyun daha çok işlemci üzerinden tüketim sağlayan bir oyun.
Yapacağınız bir şey yok oyun ihtiyacı olduğu kadar kullanıyor. Grafik ayarlarınız yüksekteyse oyun ihtiyaç duyduğu max değerde ekran kartını kullanıyor. Demek ki bu oyun daha çok işlemci üzerinden tüketim sağlayan bir oyun.
Shock Blast Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 598 Beğeniler 327 25 Ağustos 2026 #3 alperen dedi: Spesifik olarak Gallipoli oyununda GPU kullanimim çok düşük, asla %50'yi geçmiyor. Grafik ayarları, DLSS hepsiyle oynadım ama düzelmiyor bu sorun. Ne yapmak lazım bu konuda? CPU kullanımı da %60-70 seviyelerinde. Genişletmek için tıkla... Bendede var o sorun, yüzde 60larda takılıyor grafiği artırınca 70'lere çıktı ama. Çok tuhaf 1 optimizasyonu var incelememde bahsetmiştim.
alperen dedi: Spesifik olarak Gallipoli oyununda GPU kullanimim çok düşük, asla %50'yi geçmiyor. Grafik ayarları, DLSS hepsiyle oynadım ama düzelmiyor bu sorun. Ne yapmak lazım bu konuda? CPU kullanımı da %60-70 seviyelerinde. Genişletmek için tıkla... Bendede var o sorun, yüzde 60larda takılıyor grafiği artırınca 70'lere çıktı ama. Çok tuhaf 1 optimizasyonu var incelememde bahsetmiştim.