alperen 19 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.733 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.858 Yer Winterfell Bugün 13:43 #1 Spesifik olarak Gallipoli oyununda GPU kullanimim çok düşük, asla %50'yi geçmiyor. Grafik ayarları, DLSS hepsiyle oynadım ama düzelmiyor bu sorun. Ne yapmak lazım bu konuda? CPU kullanımı da %60-70 seviyelerinde.
Spesifik olarak Gallipoli oyununda GPU kullanimim çok düşük, asla %50'yi geçmiyor. Grafik ayarları, DLSS hepsiyle oynadım ama düzelmiyor bu sorun. Ne yapmak lazım bu konuda? CPU kullanımı da %60-70 seviyelerinde.
ddakbrother 28 Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 188 Beğeniler 114 Yer İzmit 56 dakika önce #2 Yapacağınız bir şey yok oyun ihtiyacı olduğu kadar kullanıyor. Grafik ayarlarınız yüksekteyse oyun ihtiyaç duyduğu max değerde ekran kartını kullanıyor. Demek ki bu oyun daha çok işlemci üzerinden tüketim sağlayan bir oyun.
Yapacağınız bir şey yok oyun ihtiyacı olduğu kadar kullanıyor. Grafik ayarlarınız yüksekteyse oyun ihtiyaç duyduğu max değerde ekran kartını kullanıyor. Demek ki bu oyun daha çok işlemci üzerinden tüketim sağlayan bir oyun.
Shock Blast 42 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 490 Beğeniler 284 44 dakika önce #3 alperen dedi: Spesifik olarak Gallipoli oyununda GPU kullanimim çok düşük, asla %50'yi geçmiyor. Grafik ayarları, DLSS hepsiyle oynadım ama düzelmiyor bu sorun. Ne yapmak lazım bu konuda? CPU kullanımı da %60-70 seviyelerinde. Genişletmek için tıkla... Bendede var o sorun, yüzde 60larda takılıyor grafiği artırınca 70'lere çıktı ama. Çok tuhaf 1 optimizasyonu var incelememde bahsetmiştim.
alperen dedi: Spesifik olarak Gallipoli oyununda GPU kullanimim çok düşük, asla %50'yi geçmiyor. Grafik ayarları, DLSS hepsiyle oynadım ama düzelmiyor bu sorun. Ne yapmak lazım bu konuda? CPU kullanımı da %60-70 seviyelerinde. Genişletmek için tıkla... Bendede var o sorun, yüzde 60larda takılıyor grafiği artırınca 70'lere çıktı ama. Çok tuhaf 1 optimizasyonu var incelememde bahsetmiştim.