NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarları yönet > tercih edilen grafik işlemci ayarlarını kontrol et.
“Yüksek performanslı NVIDIA işlemci” seçilimi bak.
Sürücü güncel değilse performans düşük olabilir.
Ekran görüntüsünde FPS 48–46 civarında muhtemelen oyunda V-Sync açık açıksa kapat.
V-Sync kapalıysa GPU’nun düşük kullanımının sebebi büyük olasılıkla CPU sınırlaması veya oyun motoru optimizasyonu ile ilgiliSürücü güncel ya hatta DDU ile kaldırıp temiz kurulum yaptım, ve V-Sync açık değil.
V-Sync kapalıysa GPU'nun düşük kullanımının sebebi büyük olasılıkla CPU sınırlaması veya oyun motoru optimizasyonu ile ilgili.
Laptop modeli ne, masaüstü mü?Ama bütün oyunlarda böyle hocam, sadece 1 kere tam performans kullandı onda da neden nasıl kullandı bilmiyorum. Aynı yine bu oyundu, FPS'im 170'lere çıktı yani. Oyun arma reforger
Görev Yöneticisi > Ayrıntılar > ArmaReforger.exe sağ tık > Benzemeyi Ayarla kısmından tüm çekirdeklerin tikli mi, buraya bak; bir de.
NVIDIA Denetim Masası > 3D ayarları yönet > tercih edilen grafik işlemci ayarlarını kontrol et.
“Yüksek performanslı NVIDIA işlemci” seçilimi bak.
Sürücü güncel değilse performans düşük olabilir.
Ekran görüntüsünde FPS 48–46 civarında muhtemelen oyunda V-Sync açık açıksa kapat.
NVIDIA Denetim Masası'na bakıyorumda tercih edilen grafik işlemci ayarı yok?