Çok teşekkür ederim. Yeni bir model aramaya başlayayımGeçmiş olsun hocam. İade edip yeni bir model arayın. İsterseniz konu açın yardım ederiz GameGaraj önermeden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Çok teşekkür ederim. Yeni bir model aramaya başlayayım. Ama söylemeden geçemicem ürünün hasarlı çıkmasından çok böyle davranılmasına üzüldüm. Belki bunu okurlar.
GameGaraj teknik servisi eskiden çok iyiydi. Ne oldu da bu hale geldi akıl almıyor. Tekrar geçmiş olsun.
Okuyacaklarını sanmam. Lenovo log 17ırx10 bakın. 5070.Çok teşekkür ederim. Yeni bir model aramaya başlayayım. Ama söylemeden geçemicem ürünün hasarlı çıkmasından çok böyle davranılmasına üzüldüm. Belki bunu okurlar.
GameGaraj teknik servisi eskiden çok iyiydi. Ne oldu da bu hale geldi akıl almıyor. Tekrar geçmiş olsun.
Popülaritesi patladı çünkü. Onlarda işleyişi biliyor Hepsiburada gibi yerlerde değişim red yaparlar ise cihaz ellerinde kalacak. Müşteriye ne olursa olsun yollama derdindeler. Teknik servisi arayıp kaç kere iade istemiyorum dememe rağmen yaptılar bana onu. Tahminen kullanılan cihazları ya da iade olanları da SSD çalışma saati sıfırlanmış gözüksün diye değiştirip satıyorlar. Bu sene popülerlik yakaladılar ve satışlar arttı kaçınılmaz son gibi bir şey oldu yani.
Son düzenleme:
Çok sağ olun. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.GameGaraj teknik servisi eskiden çok iyiydi. Ne oldu da bu hale geldi akıl almıyor. Tekrar geçmiş olsun.
Hiç beklemezdim. Şu anda popüler bir marka sonuçta. Hakkında böyle sorunlarda hiç duymamıştımOkuyacaklarını sanmam. Lenovo log 17ırx10 bakın. 5070.
Popülaritesi patladı çünkü. Onlarda işleyişi biliyor Hepsiburada gibi yerlerde değişim red yaparlar ise cihaz ellerinde kalacak. Müşteriye ne olursa olsun yollama derdindeler. Teknik servisi arayıp kaç kere iade istemiyorum dememe rağmen yaptılar bana onu. Tahminen kullanılan cihazları ya da iade olanları da SSD çalışma saati sıfırlanmış gözüksün diye değiştirip satıyorlar. Bu sene popülerlik yakaladılar ve satışlar arttı kaçınılmaz son gibi bir şey oldu yani.
Arkadaşlar merhaba, güncelleme yapmak istedim.
Ürünü bugün iade edeceğim. Game Garaj tarafından bilgi almak için Game Garaj müşteri hizmetlerini aradım. Beni 2-3 kere bir yere yönlendirdiler sonrasında hat kapandı. Son aradığım kişi Temel Bey diye birisi ile görüşeceksiniz dedi yönlendirdi ama yine hat kapandı
Bakalım ne bilgi verecekler.
Ürünü iade ettim. Görüşmek için arıyorum fakat yaklaşık 5 saat oldu ve kimse ile görüşemedim. İlk önce Temel Bey ile görüşeceksin dediler sonrasında Emirhan Bey dediler. Bağlıyorlar sürekli ama konuşma çalıp kapanıyor. Hala neden aynı ürünü gönderdikleri ve sorundan haberdar olup olmadıklarını da bilmiyorum.
Son düzenleme:
Çok sağ olun. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Hiç beklemezdim. Şu anda popüler bir marka sonuçta. Hakkında böyle sorunlarda hiç duymamıştım.
Ürünü bugün iade edeceğim. GameGaraj tarafından bilgi almak için GameGaraj müşteri hizmetlerini aradım. Beni 2-3 kere bir yere yönlendirdiler sonrasında hat kapandı. Son aradığım kişi temel bey diye birisi ile görüşeceksiniz dedi yönlendirdi ama yine hat kapandı
Bakalım ne bilgi verecekler.
Ürünü iade ettim. Görüşmek için arıyorum fakat yaklaşık 5 saat oldu ve kimse ile görüşemedim. İlk önce temel bey ile görüşeceksin dediler sonrasında Emirhan bey dediler. Bağlıyorlar sürekli ama konuşma çalıp kapanıyor. Hala neden aynı ürünü gönderdikleri ve sorundan haberdar olup olmadıklarını da bilmiyorum.
O işler öyle oluyor.

Bende yaşadım ve forumdakiler bana normal , olabilir dedi. Vadaa diye bir arkadaş vardı. Herkes tarafından linç edildi ; Anakart 95 derecede falan çalışıyor diyordu. Geri kalan üyeler işlemciye yakın tarafta sensör vardır demişti. Bende başlarda haklı buldum. Takii satın alana kadar. Game garaj almak pişmanlıktır.Geri kalan üyeler 80-90bin gibi paraları o markaya vermeyin demişti. Onlarda haklı.
Arayınca ulaşılamıyor olmasını yoğunluk sebebine bağlanıyor. Bilemiyorum genede almak isteyen alsın.Bende yaşadım ve forumdakiler bana normal , olabilir dedi. Vadaa diye bir arkadaş vardı. Herkes tarafından linç edildi ; Anakart 95 derecede falan çalışıyor diyordu. Geri kalan üyeler işlemciye yakın tarafta sensör vardır demişti. Bende başlarda haklı buldum. Takii satın alana kadar. Game garaj almak pişmanlıktır.Geri kalan üyeler 80-90bin gibi paraları o markaya vermeyin demişti. Onlarda haklı.
Arkadaşlar merhaba,
Game Garaj ile görüşebildim. Bilgisayar ile ilgilenen kişi ile görüştüm ya da kendisi böyle söyledi bilmiyorum. Fan sesinin doğal olduğunu ve diğer modellerde de aynı fan sesinin bulunduğunu belirtti.
Ben de iade sürecini devam ettirdim.
Kısacası, Bu modeli alacak olan arkadaşlar bu sese maruz kalacaklar. Bu ürünü ve cihazları tanıtan ve inceleyen kişilerden de bu durumun belirtilmesini beklerdim.
Sizlere de çok teşekkür ediyorum yazıp ilgilendiniz. Çok sağ olun.
Game Garaj ile görüşebildim. Bilgisayar ile ilgilenen kişi ile görüştüm ya da kendisi böyle söyledi bilmiyorum. Fan sesinin doğal olduğunu ve diğer modellerde de aynı fan sesinin bulunduğunu belirtti.
Ben de iade sürecini devam ettirdim.
Kısacası, Bu modeli alacak olan arkadaşlar bu sese maruz kalacaklar. Bu ürünü ve cihazları tanıtan ve inceleyen kişilerden de bu durumun belirtilmesini beklerdim.
Bende yaşadım ve forumdakiler bana normal , olabilir dedi. Vadaa diye bir arkadaş vardı. Herkes tarafından linç edildi ; Anakart 95 derecede falan çalışıyor diyordu. Geri kalan üyeler işlemciye yakın tarafta sensör vardır demişti. Bende başlarda haklı buldum. Takii satın alana kadar. Game garaj almak pişmanlıktır.Geri kalan üyeler 80-90bin gibi paraları o markaya vermeyin demişti. Onlarda haklı.
Arayınca ulaşılamıyor olmasını yoğunluk sebebine bağlanıyor. Bilemiyorum genede almak isteyen alsın.
Sizlere de çok teşekkür ediyorum yazıp ilgilendiniz. Çok sağ olun.