22723

Uzman
Windows kendine güncel diyor. Telefondan USB ile internet bağladım güncelledim ama hala driver dosyasına tıklayınca çalıştırmıyor. Tek tık ile çalışması gerekiyor normalde.

20251105_180700.webp

Tamam bir şekilde hallettim şuan sadece hafif arada bi imleç takılıyor o kadar.

Son düzenleme:
Windows kendine güncel diyor. Telefondan USB ile internet bağladım güncelledim ama hala driver dosyasına tıklayınca çalıştırmıyor. Tek tık ile çalışması gerekiyor normalde.

Eki Görüntüle 199089

Tamam bir şekilde hallettim şuan sadece hafif arada bi imleç takılıyor o kadar.
Driver kurulum sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Yönetici Olarak Çalıştır: Driver dosyasının üzerine sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Bu, gerekli izinleri sağlayabilir.

2. Uyumlu Modda Çalıştır: Driver dosyasına sağ tıklayıp "Özellikler"e gidin. Ardından "Uyumluluk" sekmesine tıklayın ve "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır" seçeneğini işaretleyin. Windows 10 veya önceki bir sürümü seçebilirsiniz.

3. Antivirüs Kontrolü: Antivirüs yazılımınızın sürücü dosyasını engelleyip engellemediğini kontrol edin. Antivirüsü geçici olarak devre dışı bırakabilir ve kurulumu tekrar deneyebilirsiniz.

4. Güncellemeleri Kontrol Et: Windows Güncellemeleri ile birlikte diğer güncellemeleri kontrol edin. Windows'un tüm güncellemeleri aldığından emin olun.

5. Dosya Eksik Olabilir: Ekranda gördüğünüz "Chipset file not found" hatası, ilgili dosyanın dizinde olmadığını gösteriyor. Sürücü yüklemesi için gerekli olan tüm dosyaların orada olduğundan emin olun. Gerekirse sürücü dosyalarını tekrar indirin.

6. Farklı Yükleme Yöntemi: Eğer yükleme hala başarısız oluyorsa, cihazın üretici web sitesinden en güncel sürücüleri manuel olarak indirip kurmayı deneyin.

7. Sistem Geri Yükleme: Eğer sorun devam ederse, sorunun başlangıç tarihine geri dönmek için sistem geri yükleme noktasını kullanmayı düşünebilirsiniz.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesi gerektiğini umuyorum. Herhangi bir aşamada sorun yaşarsanız, daha fazla bilgi sağlayabilirsiniz.