Ethem Efe
Üstün
Bu yorumu genel sürücü için söylüyorsan katılmıyorum, çünkü RTX 4000 ve 5000 ekran kartımda en son sürücüde daha stabil ve daha yüksek FPS alıyorum. Bu driver konusunda öneri yaparken kendi sorunlarınızı ve sürücünün genel sorunlarını ayırt ederek cevap verirseniz daha iyi olur. Bu, AMD için de geçerli. Mesela senin sürücüde yaşadığın sorunu benim yaşayacağım garanti değildir ama sen kendi yaşadığın sorundan yola çıkarak bana eski sürücü kur dersen ki bu forumda çok görüyorum, benim deneyimimi etkilemiş oluyorsun.
O yüzden driver sorunlarınızı kendiniz halletmeye çalışın, çoğu zaten kişisel hatadan kaynaklı oluyor. Genel sorunlar dediğimiz sürücü sorunlarını herkes aynı anda yaşıyor. Mesela BF2042 crash sorunu, bu global bir sorundu çünkü 10 kişiden 8'i oyunu çöktü. Demek istediğim anlaşılmıştır umarım. Her zaman en son sürücüyü kurmanız gerekiyor. Eğer kritik seviyede sorunlar yaşıyorsanız, o zaman sadece yaşayan kişi eski sürümlere tek tek dönebilir. Ama başkasına, daha yeni sistem toplayan adama bile 577.00 sürümü önermek saçmalıktır, sen nereden biliyorsun adamın sürücüde problem yaşayacağını? Yani şahsen o kişi ben olsam, forumda yardım konusu bile açmam.
Sen yapıyorsun demiyorum bu arada, sadece bu konuya fazla taktım bu forumda çok fazla eski sürücü öneriyorlar, halbuki dün çıkan sürücü 577.00'dan daha stabil çünkü genel sorunların çoğu çözüldü kişisel sorunlar her sürümde olduğu için oraya girmiyorum.
"Her sürücüde daha da kötüleşiyor oyun performansı" burası yanlış bunu demek istedim çok uzun yazmışımaltta ki fotoğraf eski alıntıladım ama RTX 4000 ve 5000 kartımda böyle bir yükseliş yaşadığım için savunuyorum, son driverda 5070 Ti zaten 9070XT'yi geçti FPS olarak videosunu paylaştım konularımda var. Resimde ki kart 1660S bilerek seçtim eski kartlarda performansı düşürüyor diyenler var öyle bir şey yok. Bu testlerin sağlıklı olmadığını biliyorum bu arada her PC de farklı sonuç veriyor, bazılarında eski sürücü daha yüksek FPS veriyor hepsinin farkındayım. Sadece genele yaymak yanlış bana göre.
Eki Görüntüle 199145
Dediğimin yanlış olduğuna inanmıyorum, aynı oyunları beraber oynuyoruz grupla beraber. Her güncellemede yeni bir hata çıkıyor oyunlar için maalesef. Belki bu sürücüde düzelmiştir bilemiyorum. Evime geçmem lazım Türkiye'deyim şu an.