6159

Uzman
RTX 4050 laptop kullanıyorum. NVIDIA Game Ready 581.15 sürücüsünü yüklemeli miyim? Sorun yaşayan var mı?

50 serisinde hala siyah ekran ve titreme sorunu yaşayanlar var. 40 serisinde problem yok gibi. 4060 TI kullanıyorum. Şimdilik sorun yaşamadım.

İndirdikten 10 dakika sonra mavi ekran yedim. 577 kullanın.
Dostum bu senin yaşadığın bir sorun, ben neden mavi ekran yemiyorum? herkes sürücüde farklı sorunlar yaşıyor kesin sorunlu demek için Redditte bilinen sorunlar kısmını okumanız lazım, onlar global sorunlar oluyor.

Custom iso kullandığım için sürücü sorunlarını büyük olasılıkla pas geçiyorum, AMD ve NVIDIA da şuan sürücü sorunları yaşayanların çoğu Windows11 24h2 kullanıyor araştırmaya göre, zaten win11 patlak bir OS ve 24h2 de bıktırdı milleti, birçok çakışma olduğunu düşünüyorum.

Yanlış anlama bende kendi yaşadığım sorunu burda söyleyip yükseltmeyin dersem saçma olur çünkü son sürücüde Global DLSS Override özelliği geldi ve tüm kullanıcıları ilgilendiren bir özellik bu diğeride Smooth Motion.

50 serisinde hala siyah ekran ve titreme sorunu yaşayanlar var. 40 serisinde problem yok gibi. 4060 TI kullanıyorum. Şimdilik sorun yaşamadım.

1756942058857.webp

Steam açıkken siyah ekran yiyenlerin çözümünü vermişler, yaşıyorsan steam overlay kapatıp denersin.