Game Garaj Slayer R9T laptopun ekranında yatay çizgi sorunu

alondate

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce Game Garaj'dan Slayer R9T modelini aldım. Cihaz çok iyi. Oyunlarda harika performans veriyor. Bir sorunum yok fakat; 2 gündür çok nadiren de olsa Windows üzerinde gezinirken rastgele yatay çizgiler oluşuyor. Ne zaman böyle olsa cihazı yeniden başlattım ve sorun düzeldi. Oyunlarda hiçbir sorun yok. Sadece masaüstünde gezinirken oluyor. Herhangi bir darbe almadı, yeni geldi cihaz. Sizce iade etmeli miyim? Teknik servisleri saat 18.00'den sonra çalışmadıkları için henüz onlarla görüşemedim. Yarın arayıp konuşacağım. Yine de bu konu ile ilgili bir fikriniz varsa okumak isterim. Olayın videosu, kendim çektim:

Kardeşim merhaba. Öncelikle şunu söyliyim olayın HDR ile uzaktan yakından alakası yok. Bu durum sadece Hybrid modunda 240hz çalışırken oluyor. 60hz yaparsan sorun yok veya DGPU kullanıp istediğinde hz ayarında kullan yine sorun olmuyor. Sana tavsiyem DGPU moduna al, 300hz yap, cihazı pilde kullan. Bitti. Oyun oynarken fan sesi çok rahatsız ediyorsa da kulaklık tak. Bence dahili GPU zayıf olduğu için 240hz kaldırmıyor o yüzden bu çizgiler çıkıyor. Bir güncelleme ile 240hz yerine daha düşük bir ayar getirmeliler yoksa asla çözülmez bu sorun.

HDR ile uzaktan yakından alakası yok. Sorun sadece Hibrit modundayken ekran 240hz olduğunda ortaya çıkıyor. 60hz yaparsan sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…