vada

Uzman

Noname önermiyorum ama fiyat iyi. Diğer R9T'lerden farklı olarak 16 çekirdek işlemci yerine 12 çekirdek. Geçen sene üretimi işlemciye ve 180Hz 1600p ekrana gidilmiş. RTX 5050 için 1080p ideal olurdu. GPU sıcaklığı 82'lere, anakart sıcaklığı 95'lere çıktığı geri dönüşleri var. RTX 5050'nin Time Spy skoru 10.200 olarak belirtilmiş. 11bin olan RTX 4060'tan biraz düşük ama MFG teknolojisi ile iş yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
3050-4050-5050 kartlara 5 kuruş para vermem bir de istedikleri paraya bak yazık. Frame gen bazı oyunlarda çok güzel çalışırken çoğunda rahatsız edici derecede input lag yapıyor ister FPS'i 150 200 olsun bu hissediliyor. 4060 kartım ile bazı oyunlarda kullanmama rağmen bu parayı 5050 karta vermem.

3050-4050-5050 kartlara 5 kuruş para vermem bir de istedikleri paraya bak yazık. Frame gen bazı oyunlarda çok güzel çalışırken çoğunda rahatsız edici derecede input lag yapıyor ister FPS'i 150 200 olsun bu hissediliyor. 4060 kartım ile bazı oyunlarda kullanmama rağmen bu parayı 5050 karta vermem.
İşlemcisi 7845HX olduğunu umarım biliyorsundur. 5050'nin zaten VRAM'i 8 GB bence fiyatına göre iyi diğer 5050 modelleri ne kadara satılacak göreceğiz. Özellikle dengi işlemcinin en az bi 60-65'e satılacağıni düşünüyorum.

İşlemcisi 7845hx olduğunu umarım biliyorsundur. 5050'nin zaten VRAM'i 8 GB bence fiyatına göre iyi diğer 5050 modelleri ne kadara satılacak göreceğiz. Özellikle dengi işlemcinin en az bir 60-65'e satılacağıni düşünüyorum.

E yani o parayı şimdi işlemciye mi vereceksin? Oyun oynayacak adam 5050 karta şimdi 50k mı verecek? Serisinin en güçsüz ve en alt modeli üstüne üstlük bir de mobil GPU.

Haber etsene beni. Misal anlat buna 50k verince diğerlerine göre normal bir oyuncu ne kazanacak?

Neden girmişim? Kendin bile paylaşımı yaparken gömmüşsün bilgisayarı.
Laptop konusunda daha iyi önerileriniz var mı 50K'da? Mobilite için alınır laptop ihtiyacı olan kişiler alıyor. Kasa toplarım daha iyi diye siz etrafta gezebilirsiniz bambaşka kategoriler.

Haber etsene beni. Misal anlat buna 50k verince diğerlerine göre normal bir oyuncu ne kazanacak?

Neden girmişim? Kendin bile paylaşımı yaparken gömmüşsün bilgisayarı.

Fiyatina göre iyi donanım veriyor 7845hx gibi bir işlemciyi bu fiyatta daha önce görmedik. BIOS ve yazılım güncellemeleri benim için önemli, o yüzden hiçbir noname etiket ürüne sıcak bakmıyorum, PTM'e rağmen 82 GPU soru isareti. İsteyen almakta özgür. RTX5050 de bu senenin en mantıklı kartlarindan 70 Ti ve 80 ile birlikte.

Fiyatina göre iyi donanım veriyor 7845hx gibi bir işlemciyi bu fiyatta daha önce görmedik. BIOS ve yazılım güncellemeleri benim için önemli, o yüzden hiçbir noname etiket ürüne sıcak bakmıyorum, PTM'e rağmen 82 GPU soru isareti. İsteyen almakta özgür. RTX5050 de bu senenin en mantıklı kartlarindan 70 Ti ve 80 ile birlikte.

Sen kasa toplarken işlemci abanıp GPU'yu düşük mü bırakıyorsun? Bunun bir dengesi olması lazım yanlış mıyım? 5050'nin testleri bile mevcut değil.

Laptop konusunda daha iyi önerileriniz var mı 50K'da? Mobilite için alınır laptop ihtiyacı olan kişiler alıyor. Kasa toplarım daha iyi diye siz etrafta gezebilirsiniz bambaşka kategoriler.

Dalga mı geçiyorsun kendim ASUS TUF A15 4060 modelini kullanıyorum. Testlerini bile görmediğin bir GPU'yu ve laptopu bu kadar savunman komik. Victus'lar gibi elinize alırsınız sonra bu laptopları.