Attığın 2 cihazın da eksileri var; Acer Predator @İntikankam'da ısınıyordu ve termal daralma yaşıyordu cihaz. Ayrıca Acer servisi cihaza bir şey yok dedi. Arkadaş ne yaptı bilmiyorum, sorunu düzelttirebildi mi bilmiyorum.
Attığın 5080 ROG 1200p ekrana sahip, sırf 5080 için fazladan 45 bin TL verilmeli mi düşündürüyor.
Bu yeni V2 R9T3D cihazlarda 3 fan var. Sınırda çalışan model olan 2 fanlı cihaza göre 5 derece daha serin olur diye düşünüyorum.
Marka korkun yoksa
Game Garaj Slayer R9T-5070Ti V2 AMD Ryzen 9 9955HX RTX5070Ti Oyuncu Laptop bu cihaza bakabilirsin. 3 fan soğutma sistemi. Sırf 3D işlemci için ve fazladan 64 MB L3 için 10 bin TL vermene gerek yok. 9955HX gayet güzel bir işlemci.
Cihazın incelemesi yok, 3 fan modelde ara sıra bakıyorum ama göremedim inceleme. Fiyatlar absürt arttığı için normal karşılıyorum. Hepsiburada'dan falan bakarsan sepet indirimi oluyor, taksit vs. daha seçenekli.
Şansını deneyip cihaza bakmak istersen alınabilir. 2 fanlı 9955HX 5070 Ti alıp kullanan çok kişi var, memnunlar.
Cihazda G-SYNC yok bir eksi olarak ve sana önerim, alırsam cihazdaki şeffaf kaplamaları sökme, bilek yeri gri renk yüzünden kararıyor, Lenovo logosu gibi.
@mortem.dll
2 fan model işlemci 85-90 derece arası, ekran kartı 80-85 derece arasıydı, oyuna göre
3 fan modelde bir 5 derece düşüş ile fark artar diye düşünüyorum sıcaklık olarak.
Kasanın alt ızgara tasarımı vs. daha geniş hava alması daha rahat.