Mevcut piyasada fiyatı uygun mu degil mi bakmak lazım ama cihazdan memnunum
250w yetiyor ucu ucuna telefon vs şarj ederken zorlanabilirsin ama.Teşekkür ederim görüşleriniz için. Bütçe olarak bir problemim yok, 3d önbelleği bana daha mantıklı geliyor. Sadece aklıma takılan şey adaptörünün 250w olması. Bu cidden bu sisteme yetiyor mu? Youtubeda birisi oyun oynarken bataryanın azaldığını adaptörün yetmediğini söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum.
180k verip 5080 alıyoruz ama ekranı 2k bile değil
Daha fazlasını vermekte bana artık mantıksız geliyor; azalan verimler - orantısız absürt artan fiyatlar yüzünden, linklere bakamadım çünkü HB yok bende. Ben 5070 Ti olmazsa olmaz derken 5060 ile yeterli performansı alıyorum, bu yüzden bu görüşüm.
Mouse usbsi bağlı, typecden telefon bağlı hızlı şarjda, usb vantilatör bağlı, gamedac bağlı birde hdd bağlı bana sorun çıkartmadı şuana kadar.250w yetiyor ucu ucuna telefon vs şarj ederken zorlanabilirsin ama.
Konu sahibine kalmış, şahsen Crucial SSD var diye biliyorum, 7K okuma değeri iyiydi.Mouse usbsi bağlı, typecden telefon bağlı hızlı şarjda, usb vantilatör bağlı, gamedac bağlı birde hdd bağlı bana sorun çıkartmadı şuana kadar.
Üzerindeki ssd çok kötüydü onlarıda değiştim 2 tane 4 TB Samsung 990 Pro bağladım. İçindeki ssd bana kalitesiz gibi geldi
Herhalde Crucial'dı bende hatırlamıyorum bana iyi gelmedi DRAMi yoktu yavaşlıyordu bazen Samsung aldım bende. Kişisel tercih tabi işini görüyorsa kalabilirKonu sahibine kalmış, şahsen Crucial SSD var diye biliyorum, 7K okuma değeri iyiydi.
Dilerse 185.000 TL'ye Vector 18 9955HX alabilir 5080, mantıklı olan o geldi.