@existentia
Hocam cihaz fazla ısınıyor mu?
Bende almayı düşünüyorum deneyimlerinizi bahseder misiniz?
Hocam cihaz mükemmel sadece çok çok nadir oyun oynarken blueetooh gidiyor ama f/p olarak bakarsam müthiş bir makina olduğunu söyleyebilirim sadece şu klavye tamiri keşke daha ucuz olsaydı diyorum onun dışında yine tekrar seçme şansı sunsalar yine alırdım diyebilirim

Hocam cihaz mükemmel sadece çok çok nadir oyun oynarken blueetooh gidiyor ama F/P olarak bakarsam müthiş bir makine olduğunu söyleyebilirim sadece şu klavye tamiri keşke daha ucuz olsaydı diyorum onun dışında yine tekrar seçme şansı sunsalar yine alırdım diyebilirim.

Psikolojim bozuldu cihaz bakmaktan ya. Ne alacağım inan bilmiyorum. R9t3D alıyorum tam bir kısım ısınıyor uzak dur bir kısım al rakibi yok diyor. 100bin TL üstü bağlamak beni korkutuyor.
Mümkünse oyunlarda hangi mod kullanıyorsun spc kilidi vs fan Boost acıkmı vs vs. oyunlarda sıcaklık değerleri nedir seni bunaltmadan bilgi verir misin?
Ben TLOU RDR 2 gibi oyunlarda GPU 140W kullanmak istiyorum. Cyberpunk gibi oyunlarda MFG 6 X açar 100W tada oynarım. MFG olmayan oyunlarda tam güç kullanmak istiyorum. Ekranda vs yırtılma oluyor mu?

Psikolojim bozuldu cihaz bakmaktan ya. Ne alacağım inan bilmiyorum. R9t3D alıyorum tam bir kısım ısınıyor uzak dur bir kısım al rakibi yok diyor. 100bin TL üstü bağlamak beni korkutuyor.
Mümkünse oyunlarda hangi mod kullanıyorsun spc kilidi vs fan Boost acıkmı vs vs. oyunlarda sıcaklık değerleri nedir seni bunaltmadan bilgi verir misin?
Ben TLOU RDR 2 gibi oyunlarda GPU 140W kullanmak istiyorum. Cyberpunk gibi oyunlarda MFG 6 X açar 100W tada oynarım. MFG olmayan oyunlarda tam güç kullanmak istiyorum. Ekranda vs yırtılma oluyor mu?
Kardeşimle beraber yoğun şekilde kullanıyoruz. Yüksek fan modlarının performansa belirgin bir etkisi olduğunu görmedik. Bence cihaz, fiyatına göre çok iyi. Almadan önce baktığımız yorumlar da bu yöndeydi. Ekranda yırtılma olmuyor, her zaman maksimum performansta kullanıyoruz. Isınma var ama olması gerektiği kadar, daha fazlası değil. Bence çok detaylarda kaybolmayın.