Game Garaj Slayer5 7-5070 alınır mı?

Bunların 5070 Ti ve sonrası Vector klonu galiba. Bu eski slayer 4 kasaya benziyor ve o kasada boşta fan sesi sorunu yaşayanlar vardı. Yazılım desteği olmadığı için de çözülemedi diye hatırlıyorum. @Simon ın attığı daha mantıklı.

Fan sesi önemli değil hocam performansı iyi olsun ve güvenilir olsun yeter benim için, ve 5070 Ti olanı öneriyorsanız ben 16 GB RAM'i bilgisayarcıya güvenip yükseltemem hocam.

%5 indirim aldığı takdirde 71k civarına Hepsiburada'da satılmıştı, 70k baremine yakın olursa Slayer R9T yerine daha iyi olur. Vector 16 HX AI'nin ekranı %45 NTSC olarak bahsediliyor, renk kalitesi (fiyatına göre) kötü demek. Bu MSI modelini detaylıca düşünmek gerekiyor almadan önce.

5070 laptop GPU, kas gücü de dikkate alındığında 8GB VRAM'den dolayı berbat bir kart olmuş. 8 GB VRAM şu an bile örnek olarak TLOU2 Remastered/Oblivion Remastered gibi oyunlarda yetmiyor, hiçbir şekilde uzun ömürlülüğü yok. Şu devirde XX70 serisi bir GPU'da 8 GB VRAM olmamalı.
Bu bütçeye 12GB VRAM'li 5070TI almak varken 5070 almak gibi bir hataya düşmeyin derim.
Fan sesi önemli değil hocam performansı iyi olsun ve güvenilir olsun yeter benim için, ve 5070 Ti olanı öneriyorsanız ben 16 GB RAM'i bilgisayarcıya güvenip yükseltemem hocam.
İlla bilgisayarcıya vermenize gerek yok. Kendiniz de takabilirsiniz, oldukça basit bir işlem. Veya direkt yetkili servise gönderebilirsiniz.
Ki 16GB RAM şu anlık çoğu senaryoda yeterli geliyor onu belirteyim. 8GB VRAM daha büyük bir sıkıntı bana kalırsa.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt