İki tane OEM sistem buldum. Bütçem 70K, 70'i çok aşmak istemiyorum. Sizce hangi PC daha mantıklı olur?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 70.000 TL
İsimbulamajim
Üstün
PCH tabii ki.İki tane OEM sistem buldum. Bütçem 70K, 70'i çok aşmak istemiyorum. Sizce hangi PC daha mantıklı olur?
Bende öyle düşünmüştüm hocam 9060XT 16 GB ile 506016 GB arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama, zaten pch sistemindeki RAM CL30.
İsimbulamajim
Üstün
Benim zaten kesinlikle NVIDIA'ya da AMD olsun diye bir takıntım yok hocam hangisi daha çok FPS verirse onu alırım. Bu arada hocam sizce PCH sistemi fiyatına değer mi? Yoksa o fiyat bandında daha iyibir sistem bulabilirmiyim
Artık 8 GB kart almak doğru değil, piyasasıda ölü satıyor. 16 GB AMD'de olsa AMD tercih ederdim.
fortunee
Üstün
Benim zaten kesinlikle NVIDIA'ya da AMD olsun diye bir takıntım yok hocam hangisi daha çok FPS verirse onu alırım. Bu arada hocam sizce PCH sistemi fiyatına değer mi? Yoksa o fiyat bandında daha iyibir sistem bulabilir miyim?
RAM olarak iyi Patriot kullanılmış, ileride bir 16 daha takarsın ömürlük olur. İşlemci fena değil, 9700X falan da olabilirdi belki. Anakart hakkında çok fikrim yok B850M-K B850M Force olabilirdi, Gigabyte 9060XT ısınır mı bilmiyorum ama Gigabyte genelde ısınma sorunuyla öne çıkıyor. Kasa ve PSU hakkında yine çok yorumum yok. SSD DRAM'li mi o önemli, sanırım DRAM'sız. Soğutucu 120mm diyor kötü, görüntüye takılıyorsan ya 360mm, ya da hava sogutma daha iyi olur. Açıkçası ben indirim kovalayıp her zaman parçaları üst kalite alıp, toplama kafasındayım.