DeadlyMania7 100

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Mobilde pay to win tek kişilik bir oyun için kullanacağım. Anladığım kadarıyla Cheat Engine'in mobil versiyonu. Nox emülatör üzerinden kullanacağım ama gene de orijinal güvenilir kaynaktan indirmek istiyorum; sonuçta mail girmek zorundayım. Orijinal adres bu mudur?

@Hermione Jean Granger

Son düzenleme:
Orijinal adresi bu ama ne olursa olsun ben ana e-mail'ini bu tarz sitelere girmeni onermem. CraftRise bunun somut bir ornegi. Verileri caldirdilar ve e-postalar, sifreler vesaire hep sizdi.

O yuzden gereksiz ve kullanmadigin bir e-mail girmek her zaman en guvenlisi.

Emaili siteye girmeyeceğim. Nox emülatörde Gmail ile hesabımı açıp oyunu bulutdan save olarak yükleyeceğim. Sonra Game Guardian'ı indirip işimi halledip gene buluta save alacağım.

Emaili siteye girmeyeceğim. Nox emülatörde Gmail ile hesabımı açıp oyunu bulutdan save olarak yükleyeceğim. Sonra Game Guardian'ı indirip işimi halledip gene buluta save alacağım.
O zaman problem yok. Bu senaryoda bile mumkunse bu amac icin olusturulmus farkli bir mail kullanmak en guvenlisi ama bu sefer de asil hesabina aktaramamis olacaksin save dosyalarini. En problemlisi maili direkt GameGuardian'a girmek olurdu zaten. Indirdigin dosyalari calistirmadan once ESET Mobile Scanner ile falan taratirsan iyi olur.

O zaman problem yok. Bu senaryoda bile mumkunse bu amac icin olusturulmus farkli bir mail kullanmak en guvenlisi ama bu sefer de asil hesabina aktaramamis olacaksin save dosyalarini. En problemlisi maili direkt GameGuardian'a girmek olurdu zaten. Indirdigin dosyalari calistirmadan once ESET Mobile Scanner ile falan taratirsan iyi olur.

Game Guardian RAM'i okuduğu için virüs olarak algılanmasın? En büyük korkum ana sisteme geçmesi de Android emülatörden Windows'a VM escape yapmaz diye düşünüyorum.