Sürprizbozan Game of Thrones karakter tier listim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 108
  • Etiketler Etiketler
    game karakter
Bu durum bile karakterin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Amacı zaten kötü, iğrenç, tiksindirici olan bir karakter. Oynayan çocukta harika oynamış.
Burada oyunculuğa mı yoksa karaktere mi puan veriyorsunuz anlamadım? Oyunculuğa veriyorsanız, evet haklısınız. Karaktere veriyorsanız bu korkunç bir durum.

Seriyi 1 haftada, günde bir sezon bitirerek izledim. Favori dizim oldu, mükemmel bir deneyimdi. Karakterleri de kendimce yazım kalitesi ve seyir zevkine göre sıraladım.

Eki Görüntüle 276747

Baelish çok kaliteli veyahut mükemmel karakter olsa daha iyi olurmuş. Dizideki en zeki karakter olduğunu düşünüyorum. Kafası o kadar çalışıyordu ki savaşmadan en yüksek mertebeye ulaşacaktı.

Burada oyunculuğa mı yoksa karaktere mi puan veriyorsunuz anlamadım? Oyunculuğa veriyorsanız, evet haklısınız. Karaktere veriyorsanız bu korkunç bir durum.

Karakter olarak da öyle. Kendi işlevini çok iyi tamamlıyor. Mesela bunun bir diğer örneği Serçe Parmak. Karakter 7 sezon boyunca kendi işlevini o kadar iyi yerine getirdi ki öldüğü için tempo azaldı.

En zekisi Tywin Lannister'dı bence. Daha doğrusu en mantıklı olanı.
Tywin pragmatist olduğu için dizideki en mantıklı karakter.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…