Geraltın kılıcı 80
Üstün
Favori karakterim. Kişilik ve görünüş olarak kendimi Martel Hanedanından olarak sayıyorum. Harcadılar prensimi.
Katılmıyorum. Bu düşüncenizi korkunç buluyorum.Karakter gerçekten çok iyi yazılmış. Ayrıca dizide işlevini harika şekilde yerine getiriyor.
Bu durum bile karakterin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Amacı zaten kötü, iğrenç, tiksindirici olan bir karakter. Oynayan çocukta harika oynamış.
Burada oyunculuğa mı yoksa karaktere mi puan veriyorsunuz anlamadım? Oyunculuğa veriyorsanız, evet haklısınız. Karaktere veriyorsanız bu korkunç bir durum.Bu durum bile karakterin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Amacı zaten kötü, iğrenç, tiksindirici olan bir karakter. Oynayan çocukta harika oynamış.
Seriyi 1 haftada, günde bir sezon bitirerek izledim. Favori dizim oldu, mükemmel bir deneyimdi. Karakterleri de kendimce yazım kalitesi ve seyir zevkine göre sıraladım.
Eki Görüntüle 276747
En zekisi Tywin Lannister'dı bence. Daha doğrusu en mantıklı olanı.Baelish çok kaliteli veyahut mükemmel karakter olsa daha iyi olurmuş. Dizideki en zeki karakter olduğunu düşünüyorum. Kafası o kadar çalışıyordu ki savaşmadan en yüksek mertebeye ulaşacaktı.
Burada oyunculuğa mı yoksa karaktere mi puan veriyorsunuz anlamadım? Oyunculuğa veriyorsanız, evet haklısınız. Karaktere veriyorsanız bu korkunç bir durum.
Tywin pragmatist olduğu için dizideki en mantıklı karakter.En zekisi Tywin Lannister'dı bence. Daha doğrusu en mantıklı olanı.
Burada oyunculuğa mı yoksa karaktere mi puan veriyorsunuz anlamadım?