Kaçak olarak var.İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım?
Detaylar
Kim cevapladı?EkmekArasiSSD 1
Uzman
Hocam internette her türlü bulursunuz. İlla üyelik şart değil.İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım?
Dizipal, Türkiye'de tek düzgün korsan izleme sitesi. Çoğu dizi mevcut sitede, hem Türkçe dublaj hem de altyazı ekliyorlar ayrıca.İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım?
GalagodoşRemzi 40
Başarılı
Onları diyorum işte hangi sitelerden izleyebilirim drop falan girmeden güzelce?
Tamamdir dizipaldan bakayım ben. Teşekkürler herkese.
Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada.Onları diyorum işte hangi sitelerden izleyebilirim drop falan girmeden güzelce?
GalagodoşRemzi 40
Başarılı
Onada bakayım teşekkürler.Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada.
- Makaleler
- 10
Mesajınızın yazdıktan sonra gördüm hocam. Evet kalkmış.
Yok. Korsan siteler dışında bulamazsınız, korsan site önermekte yasak.İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım?
GalagodoşRemzi 40
Başarılı
Bir kaç site önerilmiş, onlardan izlerim güzelce.
Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada.
GalagodoşRemzi 40
Başarılı
Dizipalda var, oradan izleyeceğim. Teşekkürler herkese.
Arkadaşlar son bir sorum olacak dizipal sitesi çok var hangisi orijinal acaba? Linkini atma şansınız var mı? Teşekkürler. Hepsi aynı sanırsam, ilk çıkandan izleyim bari.
Son düzenleme: