Lorien 2 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.738 Çözümler 3 Beğeniler 4.920 Yer Kaer Morhen 1 Nisan 2025 #11 GalagodoşRemzi dedi: İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım? Genişletmek için tıkla... Kaçak olarak var.
GalagodoşRemzi dedi: İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım? Genişletmek için tıkla... Kaçak olarak var.
EkmekArasiSSD Uzman Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 817 Makaleler 3 Çözümler 5 Beğeniler 502 Yer Ordu 1 Nisan 2025 #12 GalagodoşRemzi dedi: İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam internette her türlü bulursunuz. İlla üyelik şart değil.
GalagodoşRemzi dedi: İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam internette her türlü bulursunuz. İlla üyelik şart değil.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 734 Yer Ankara 1 Nisan 2025 #13 GalagodoşRemzi dedi: İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım? Genişletmek için tıkla... Dizipal, Türkiye'de tek düzgün korsan izleme sitesi. Çoğu dizi mevcut sitede, hem Türkçe dublaj hem de altyazı ekliyorlar ayrıca.
GalagodoşRemzi dedi: İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım? Genişletmek için tıkla... Dizipal, Türkiye'de tek düzgün korsan izleme sitesi. Çoğu dizi mevcut sitede, hem Türkçe dublaj hem de altyazı ekliyorlar ayrıca.
KS KS GalagodoşRemzi 43 Başarılı Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 191 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Nisan 2025 #14 Lorien dedi: Kaçak olarak var. Genişletmek için tıkla... Onları diyorum işte hangi sitelerden izleyebilirim drop falan girmeden güzelce? Tamamdir dizipaldan bakayım ben. Teşekkürler herkese.
Lorien dedi: Kaçak olarak var. Genişletmek için tıkla... Onları diyorum işte hangi sitelerden izleyebilirim drop falan girmeden güzelce? Tamamdir dizipaldan bakayım ben. Teşekkürler herkese.
Lorien 2 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.738 Çözümler 3 Beğeniler 4.920 Yer Kaer Morhen 1 Nisan 2025 #15 GalagodoşRemzi dedi: Onları diyorum işte hangi sitelerden izleyebilirim drop falan girmeden güzelce? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada.
GalagodoşRemzi dedi: Onları diyorum işte hangi sitelerden izleyebilirim drop falan girmeden güzelce? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada.
KS KS GalagodoşRemzi 43 Başarılı Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 191 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Nisan 2025 #16 Lorien dedi: Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada. Genişletmek için tıkla... Onada bakayım teşekkürler.
Lorien dedi: Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada. Genişletmek için tıkla... Onada bakayım teşekkürler.
Emir 60 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.983 Makaleler 10 Çözümler 84 Beğeniler 3.788 1 Nisan 2025 #17 Lorien dedi: Prime'dan kalktı hocam. Genişletmek için tıkla... Mesajınızın yazdıktan sonra gördüm hocam. Evet kalkmış. GalagodoşRemzi dedi: İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım? Genişletmek için tıkla... Yok. Korsan siteler dışında bulamazsınız, korsan site önermekte yasak.
Lorien dedi: Prime'dan kalktı hocam. Genişletmek için tıkla... Mesajınızın yazdıktan sonra gördüm hocam. Evet kalkmış. GalagodoşRemzi dedi: İnternette ücretsiz yok mu? İlla üyelik mi alacağım? Genişletmek için tıkla... Yok. Korsan siteler dışında bulamazsınız, korsan site önermekte yasak.
KS KS GalagodoşRemzi 43 Başarılı Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 191 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Nisan 2025 #18 Bir kaç site önerilmiş, onlardan izlerim güzelce.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 734 Yer Ankara 1 Nisan 2025 #19 Lorien dedi: Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada. Genişletmek için tıkla...
Lorien dedi: Arkadaşım Sinefy kullanıyor. Şimdiye kadar gördüğüm en düzenli site. Neredeyse her şeyi bulabilirsiniz orada. Genişletmek için tıkla...
KS KS GalagodoşRemzi 43 Başarılı Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 191 Çözümler 1 Beğeniler 139 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Nisan 2025 #20 Spock dedi: Eki Görüntüle 136830 Genişletmek için tıkla... Dizipalda var, oradan izleyeceğim. Teşekkürler herkese. Arkadaşlar son bir sorum olacak dizipal sitesi çok var hangisi orijinal acaba? Linkini atma şansınız var mı? Teşekkürler. Hepsi aynı sanırsam, ilk çıkandan izleyim bari. Son düzenleme: 1 Nisan 2025
Spock dedi: Eki Görüntüle 136830 Genişletmek için tıkla... Dizipalda var, oradan izleyeceğim. Teşekkürler herkese. Arkadaşlar son bir sorum olacak dizipal sitesi çok var hangisi orijinal acaba? Linkini atma şansınız var mı? Teşekkürler. Hepsi aynı sanırsam, ilk çıkandan izleyim bari.