PC Game Pass hâlâ alınır ama konsollarda Ultimate haricinin bir mantığı yok ve onun da fiyatı 800. dün gidip konsolumu sattım ve PS5 Pro'ya geçtim.
Playstation kullanıyorum ama onlar Türkiye'den vazgeçti zaten. Eskiden Türkçe desteği olurdu vs. Yoteti mesela 3500 TL ye çıktı. Aşırı pahalı Türkiye için ve bu oyun Sony'nin kendi oyunu, yani uygun fiyata çıkartabilirdi.

Pintipanda'nın 10dklık videosu var gamepass ile ilgili sonuna doğru da bahsediyo bu durumdan.

PlayStation kullanıyorum ama onlar Türkiye'den vazgeçti zaten. Eskiden Türkçe desteği olurdu vs. yoteti mesela 3500 TL'ye çıktı. Aşırı pahalı Türkiye için ve bu oyun Sony'nin kendi oyunu, yani uygun fiyata çıkartabilirdi.

Pintipanda'nın 10dakikalık videosu var Game Pass ile ilgili sonuna doğru da bahsediyor bu durumdan.

Ben PS5 kullanıcısıydım, sonradan Xbox Series X'e geçtim.

Geçmemin sebebi "tamam Xbox'ta özel oyun yokta, en azından Game Pass var." mantığıydı. Şimdi o da yok. Ghost of yotei istediği kadar 3500 TL'ye çıksın, özel oyun ve güzel bir oyun. Ama ben zaten halihazırda Xbox'ı 4 aydır açıp kapamaktan başka bir şey yapamıyorsam ve Game Pass bir o kadar uzun süredir suskunsa bir de 800 liraya çıkmışsa yapacak pek de bir şey yok.

Hani bir yerde oyun yok, öbür yerde oyunlar pahalı. Bugün geçtim, yıllık PS Plus'ın en yüksek paketini aldım, Last of Us 2 oynamamıştım hiç, ona başladım. GoWR'u da oynamadım, onu da indirdim. Bir de üstüne Spider-Man 2 aldım, yarın da Ghost of Yotei alacağım. Çağ atladım resmen oyuna boğuldum 1 günde.

Hani istedikleri kadar çekilsinler yapacak bir şeyim yok maalesef.

Ben PS5 kullanıcısıydım, sonradan Xbox Series X'e geçtim.

Geçmemin sebebi "tamam Xbox'ta özel oyun yokta, en azından Game Pass var." mantığıydı. Şimdi o da yok. Ghost of yotei istediği kadar 3500 TL'ye çıksın, özel oyun ve güzel bir oyun. Ama ben zaten halihazırda Xbox'ı 4 aydır açıp kapamaktan başka bir şey yapamıyorsam ve Game Pass bir o kadar uzun süredir suskunsa bir de 800 liraya çıkmışsa yapacak pek de bir şey yok.

Hani bir yerde oyun yok, öbür yerde oyunlar pahalı. Bugün geçtim, yıllık PS Plus'ın en yüksek paketini aldım, Last of Us 2 oynamamıştım hiç, ona başladım. GoWR'u da oynamadım, onu da indirdim. Bir de üstüne Spider-Man 2 aldım, yarın da Ghost of Yotei alacağım. Çağ atladım resmen oyuna boğuldum 1 günde.

Hani istedikleri kadar çekilsinler yapacak bir şeyim yok maalesef.
Hocam oyun nasıl yok? Saydığınız oyunlar kadar iyi olan Indiana Jones var mesela. Expedition 33 gibi bir başyapıt var. Parayı verince her yerde içerik çıkıyor. Ps zaten konsolda bütçe sorun değilse daha iyi tabii. Ps5 Pro iyi deneyim sunuyor.

Hocam oyun nasıl yok? Saydığınız oyunlar kadar iyi olan Indiana Jones var mesela. Expedition 33 gibi bir başyapıt var. Parayı verince her yerde içerik çıkıyor. Ps zaten konsolda bütçe sorun değilse daha iyi tabii. Ps5 Pro iyi deneyim sunuyor.
Hepsini oynadım, bitti yani. Hani saydığın oyunlar özel oyun olsa neyse diyeceğim. Oyun yok, bu ikisinden başka ne sayacaksın bana? Sakın CoD serisi falan deme de.

Hepsini oynadım, bitti yani. Hani saydığın oyunlar özel oyun olsa neyse diyeceğim. Oyun yok, bu ikisinden başka ne sayacaksın bana? Sakın CoD serisi falan deme de.
Avowed, Diablo IV, The Alters, Doom: Dark Ages, Starfield, Starwars oyunları, Hollow Knight vs.. ayrıca eski başyapıt olan quantum break, wolfstein, titanfall 2 gibi oyunları saymıyorum.

Zatenben gamepass in ps5'ten daha iyi olduğunu iddia etmiyorum. Fiyatı halen uygun ve içerik var bunu diyorum.

Avowed, Diablo IV, the alters, Doom: Dark ages, Starfield, Star Wars oyunları, hollow Knight vs. Ayrıca eski başyapıt olan Quantum Break, wolfstein, Titanfall 2 gibi oyunları saymıyorum.

Zatenben Game Pass'in PS5'ten daha iyi olduğunu iddia etmiyorum. Fiyatı halen uygun ve içerik var bunu diyorum.

Hâlâ 800 liralık mevzuyu göremedim. Bugün PS Plus ile indirdiğim The Last of Us Part II ve gowr şu saydığın listedeki oyunların toplamından daha çok zevk veriyor bana.

Fiyatta uygun falan değil, saçmalama lütfen. Ne yapayım kardeş ben Wolfstein'ı? Bin kere PC'de bitirdiğim Titanfall'ı? Hani yukarıda saydığın şeylerden elde tutulur tek oyun Doom: DA, IJ, exp33.

Eğer pc oyuncusuysan pc aboneliğini alabilirsin fiyatı 449tl. Ultimate de ise konsol+konsol online oynama ve ubisoft clasic var bunlara da ekstra para vermeye gerek yok. PC games kalkmaz ise bundan ben devam etmeyi düşünüyorum. Ya da day one oyun çıkarsa o ay alır yıllık almayabilirim de.

1759520317384.webp

1759520451017.webp