Heitaus

Uzman
Yer
İzmir
Game Pass kısmına CoD MW II eklenmiş ve ben indirmeyi başlattım. Ancak asıl oyun indikten sonra "senaryo paketi" kısmı inmiyor. Yükleme bir türlü devam etmiyor. Devam ettirme tuşlarına basıyorum ama olmuyor. Oyunu kaldırıp baştan yükledim, sonuç değişmedi. Nasıl çözebilirim? Ayrıca otomatik olarak aşağıdaki yükleme başlatılıyor, sonra hata veriyor ve devam etmiyor. Yüklemeyi ben başlatmıyorum zaten.

1754139155018.webp

Aynı sorun bunlar içinde geçerli;

1754139287705.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şöyle çözdüm ineternetteki diğer öneriler işe yaramamıştı bende. Call of Duty'yi indiriyoruz ilk başta hani 315 GB gösteren her şeyi içeren paketi. Onu indire bastıktan sonra içeriklerlerde bir tek CoD(35 GB) ve MW2 senaryo(o da sanırım 25 GB falandı) bu ikisini indiriyoruz. Yani direkt 315 GB ın hepsini indirmiyoruz. Sonrasında MW2'nin asyfasına giriyoruz onu da yükle dedikten sonra sadece ana oyunu indiriyoruz yani campaigni ki o da 50GB oluyor. Zaten orada 37 GB'lık senaryo 1 paketi var onu isteseniz de indiremiyosunuz eğer öncesinde dediğim yerleri indirirseniz. Total'de bir 100 GB'a patlıyor her şey ama en sonda oyun açıldı bende sıkıntı yok.