Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ege0

Uzman
Bir konuda şunu gördüm; Ücret/30 X kullandığın gün sayısıyla iade edebiliyormuşuz Game Pass'i, bu doğru mu? Bir oyuna bakıp daha sonra beğenmezsem diye bunu yapmayı düşünüyorum da bu doğru mu? İade edersem kullanmadığım günlerin parası mı geliyor? İstediğimiz zaman iptal edebiliyorum o zaman diye düşünüyorum.

Çözüm
Bir konuda şunu gördüm; Ücret/30 X kullandığın gün sayısıyla iade edebiliyormuşuz Game Pass'i, bu doğru mu? Bir oyuna bakıp daha sonra beğenmezsem diye bunu yapmayı düşünüyorum da bu doğru mu? İade edersem kullanmadığım günlerin parası mı geliyor? İstediğimiz zaman iptal edebiliyorum o zaman diye düşünüyorum.

Kendi sitesinde Türkiye için eşit ödeme mevcut yazıyor.

1736952578983.webp

1736952812486.webp

Kendi sitesinde Türkiye için eşit ödeme mevcut yazıyor.

1736952578983.webp

1736952812486.webp

Çözüm
evet dogru, kalan gun kadar para hesaplanıp anında iade ediliyor.

Verdiğiniz para 30 güne bölünüp kullandığınız kadarı kesilip kalanı iade edilir.

Anladım sağ olun bende 3 ay abone olunca falan bu geçerli sandım teşekkürler.

Verdiğiniz para 30 güne bölünüp kullandığınız kadarı kesilip kalanı iade edilir.

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum bu iade işlemi sadece 1 kereye mi özel? Ayrıca bir saat sınırı yok değil mi? İstersem günde 24 saat oynayıp iade edebilirim.

Son düzenleme: