Titanfall 2 - Wuchang-Warhammer serisi - Watch Dogs serisi - Star Wars serisi - Resident Evil serisi; 2, 3, Village ve Biohazard - Ninja Gaiden - Forza 5, 6 - Far Cry 6 - Dishonored 2 - Doom Eternal, Dark Ages - Call of Duty serisi - Expedition 33 - Assassin's Creed Mirage.
Bulduğum, benim için oynanabilir serileri ve oyunları yazdım.
Bilmediğim Ninja Gaiden ve Halo gibi seriler de var.
Lakin bunların hepsini kendimce 1 yıla yayarak anca bitiririm.
1 ay ya da 3 ay alıp listeyi yavaş yavaş eksiltmeyi düşünüyorum. Yazın çalışmayacak olsam bitirirdim çoğunu.
Her şeyi listeledim, sizce almam mantıklı olur mu? Yoksa başka şekilde ileride mi alsam? Fiyatı 419 TL mantıklı gibi.
Aklımı kurcalayan kısım, bir süre kullandıktan sonra mecbur ara vereceğim Game Pass'a verilerim, oyunların kayıtları silinecek mi? Ve Türkçe yama kurmak mümkün mü?
Bulduğum, benim için oynanabilir serileri ve oyunları yazdım.
Bilmediğim Ninja Gaiden ve Halo gibi seriler de var.
Lakin bunların hepsini kendimce 1 yıla yayarak anca bitiririm.
1 ay ya da 3 ay alıp listeyi yavaş yavaş eksiltmeyi düşünüyorum. Yazın çalışmayacak olsam bitirirdim çoğunu.
Her şeyi listeledim, sizce almam mantıklı olur mu? Yoksa başka şekilde ileride mi alsam? Fiyatı 419 TL mantıklı gibi.
Aklımı kurcalayan kısım, bir süre kullandıktan sonra mecbur ara vereceğim Game Pass'a verilerim, oyunların kayıtları silinecek mi? Ve Türkçe yama kurmak mümkün mü?
Son düzenleme: